makanan penyebab keradangan

Makanan Penyebab Keradangan

MAKANAN YANG BOLEH MENYEBABKAN MASALAH KERADANGAN Makanan Penyebab Keradangan ? Pelbagai jenis penyakit kronik yang melanda masyarakat kita sekarang semakin hari semakin bertambah bilangannya. Pemakanan yang salah, tidak cukup aktiviti…
ghazzah senjata surah tasbih

Ghazzah Senjata Surah Tasbih

Ghazzah Senjata Surah Tasbih. GHAZZAH DAN SENJATA 7 SURAH AL-MUSABBIHAT. Kuliah Ustaz Syaari Ab Rahman dari Tadabbur Centre. Surah Al-Musabbihat, surah yang dimulakan dengan tasbih. Ada 7 surah-surah Al-Musabbihat di…
perangai yahudi dalam quran

Perangai Yahudi Dalam Quran

Perangai Yahudi Dalam Quran ? Salam ikhwan/akhawat: Barakallahufeekum. Janganlah ada di antara kita yang bersifat sebegini, Jika kita tak mahu menjadi sebahagian daripada mereka. 10 PERANGAI YAHUDI DALAM QURAN YANG…
petua hidup tenang

Petua Hidup Tenang

Petua hidup tenang ? Memang semua orang nak hidup best, takde stress, takde tekanan dan memang kekal senyum. Oklah jom baca sikit tips terbaik hidup tenang. 1. Jangan bandingkan hidup…
maksud omad

Maksud OMAD ?

Maksud OMAD ? Satu sistem IF yang digemari dan dipraktis oleh ramai orang yang dah terer buat puasa. Ia mempunyai BANYAK benefit, tapi ramai orang yang tak tau macam mana…
blockout 2024 lawan israel

Blockout 2024 Lawan Israel ?

Blockout 2024 Lawan Israel ? Suka tengok gelombang kat US sekarang rakyat mereka sedang buat kempen Blockout 2024. Kempen ajak netizen ramai² supaya BLOCK celebrity/influencer yang bukan sahaja promote produk…
Vaccine Illness Side Effects

Vaccine Illness Side Effects

Vaccine Illness Side Effects ? These are the illnesses we are vaccinated against and their side effects vs the adverse reactions to the vaccines that supposedly prevent those illnesses. Me,…
faisal halim disimbah asid

Faisal Halim Disimbah Asid

Faisal Halim Disimbah Asid ? Kecederaan Mickey ni dah masuk ke tahap membimbangkan dah tu, si pelaku tu tak lain tak bukan memang niat nak tamatkan karier Faisal. Tahap 4…
diet selepas cheat day

Diet Selepas Cheat Day

Diet Selepas Cheat Day ? Cara Pulih Selepas ‘Cheat Day’ ? Sebenarnya tiada istilah cheat day atau cheat meal bila kita utamakan kesihatan sebagai amalan gaya hidup. Tapi biasalah, itu…
darsa fried chicken

DARSA FRIED CHICKEN

DARSA FRIED CHICKEN ? Ini komen ikhlas. Terutama kepada semua pemain dan bakal pemain pengganti KFC dan McD di Malaysia mahupun berhajat nak ke luar negara. Panjang saya komen tapi…
cara jaga rahim wanita

Cara Jaga Rahim Wanita

Cara Jaga Rahim Wanita ? SAYANGI RAHIM ANDA. Rahim diciptakan Allah khas untuk wanita sebagai wadah pertumbuhan janin yang bermula dari nutfah, kemudian menjadi alaqah dan mugdah. Seterusnya ia berkembang…