ayat suami goda isteri

Ayat Lelaki Setia

Ayat lelaki setia ? kak oya tengok hafiz ni bermula mmg dari bawah, founder yg bkn dari keluarga senang..pernah jumpa pasangan ni dkt KLCC , punyalah humble nak mati dan…
imaginur realiti dalam bayangan

Imaginur Realiti Dalam Bayangan

Imaginur Realiti Dalam Bayangan ? PENGARAH: Nik Amir Mustapha. LAKON LAYAR: Nik Amir Mustapha, Redza Minhat. PELAKON: Beto Kusyairi, Diana Danielle, Dato' Afdlin Shauki, Mior Hashim Manap, Nadiya Nisaa, Fatimah…
person about to catch four dices

Cara Pengiraan Kebarangkalian

Cara Pengiraan Kebarangkalian ? Salam jumaat semua. Hari ini, masuk lagi ke bengkel makmal nuffnang, yang mana aku suka dengan keyword yang betul betul masuk dalam projek blog aku ini.…
four clear glass drinking cups filled with orange and clear liquids on black surface

Ayat Promosi Minuman

Dalam banyak-banyak keyword, tah macam mana, asyik ayat promosi minuman je masuk dalam blog nih, padahal aku takdalah power macam Zyan atau Firdaus Azizi yang confirm gila khinzir hebat bab…
Kashmir Stone Metal Tamil

Kashmir Stone Metal Tamil

Kashmir stone metal tamil ? Masa dulu ada satu masa tuh, ntv7 ada pasang video klip lagu tamil, tapi bukan sebarang tamil, tapi ini tamil banyak keras, metal baik punya.…
person holding laboratory flask

Ketua Saintis Dunia

Hok lepas aku solat jumaat kat masjid ar rahman UM, aku dah baca doa semua, terus je terdengar satu topik menarik, rupanya ketua saintis dunia sedang beraksi , berdakwah dengan…
Din BOM SUP UTARA

Din BOM SUP UTARA

Malam ni kami geng supermom mkan makan di tempat cruise MELAKA ni, di Din Bom Sup Utara. Hooo nampaknya memang sedap, dan power, tapi macam biasa, kena rasa dulu le,…