testimoni seluar aulora

Testimoni Seluar Aulora

Testimoni Seluar Aulora ? Hai semua, hari ini saya ingin berkongsi testimoni ibu tentang pengalamannya menggunakan seluar Aulora, boxer Aulora, dan stokin Aulora. Ibu saya seorang suri rumah dan petani…
hattan sekolah berita awani

Hattan Sekolah Berita Awani ?

Hattan Sekolah Berita Awani ? Netizen meluat apabila Dato' Hattan 'bersyarah' pembaca berita selepas telefonnya tiba-tiba mati. Pemergian mengejut vokalis XPDC, Mael atau nama sebenarnya Syed Ismail Syed Ibrahim, malam…
cara bank cipta duit

Cara Bank Cipta Duit

Cara Bank Cipta Duit ? Raja kepada sistem pemusnah dunia - FRS. Hari ini saya nak terangkan tentang Fractional Reserve System (FRS). Satu sistem dimana kebanyakkan perbankan di seluruh dunia…
selective focus photography of silver colored engagement ring set with pink bow accent on throw pillow

Bad Vendor

BAD VENDOR ? lama nuha perap nak story mori pasal ni. daripada nuha tengah hot meletop-letop sampai dah cool, dah malas nak ingat. dah kahwin da pon kan. but still…
kelas blog seo kemunting

Kelas Blog SEO Kemunting

Kelas Blog SEO Kemunting? Salam sejahtera semua, saya baru balik dari MELAKA haritu, sempat mengajar anak anak Zety Hafiza Fantastic STAR. Hooo, nampaknya saya tak sangka dalam sesi JOM HEBAT…
rezeki makcik nasi lemak

Rezeki Makcik Nasi Lemak

Rezeki makcik nasi lemak ? Assalamualaikum. Apa khabar semua? Sarapan nasi lemak tak pagi tadi? Hihi.. Mentang-mentang nak cerita pasal nasi lemak. Kenapa tiba-tiba kita nak cerita pasal makcik penjual…
Cara Kiraan Sepertiga Malam

Cara Kiraan Sepertiga Malam

Cara Kiraan Sepertiga Malam ? Malam bermaksud apabila masuknya waktu maghrib, maka itulah malam.. Bermulanya malam apabila masuknya waktu Maghrib...Penghujung malam pula apabila masuknya waktu subuh, itulah penghujung malam.. Kiraan…
jasmine tomyam bukit jelutong

Jasmine Tomyam Bukit Jelutong

Jasmine Tomyam Bukit Jelutong ? Aktiviti lepas COD shaklee ialah biasanya pergi makan. Lepas hantar set basic vitalea dan vitamin C kepada kak maslinah , kitorang cari tempat makan kat…
zaman kejatuhan shopee

Zaman Kejatuhan Shopee ?

Zaman kejatuhan Shopee. Semua seller terkesan. Sales menjunam sampai 70%. Ingat sy sorang je. Rupanya nak katakan semua seller macam tu. Sebabnya berpunca pada shopee sendiri. Terlalu angkuh. Terlalu selesa…
amsyiq gold

Amsyiq Gold

Dah lama tak cerita pasal pasal Amsyiq Gold nih, sebenarnya ada dua tiga cerita dulu yang aku pernah tulis pasal amsyiq gold. Memang aku tak pasti bagaimana Amsyiq Gold nak…