Month: April 2023

Hattan Sekolah Berita Awani ?

Hattan Sekolah Berita Awani ? Netizen meluat apabila Dato’ Hattan ‘bersyarah’ pembaca berita selepas telefonnya tiba-tiba mati. Pemergian mengejut vokalis XPDC, Mael atau nama sebenarnya ….

Bad Vendor

BAD VENDOR ? lama nuha perap nak story mori pasal ni. daripada nuha tengah hot meletop-letop sampai dah cool, dah malas nak ingat. dah kahwin ….

Kelas Blog SEO Kemunting

Kelas Blog SEO Kemunting? Salam sejahtera semua, saya baru balik dari MELAKA haritu, sempat mengajar anak anak Zety Hafiza Fantastic STAR. Hooo, nampaknya saya tak ….

Rezeki Makcik Nasi Lemak

Rezeki makcik nasi lemak ? Assalamualaikum. Apa khabar semua? Sarapan nasi lemak tak pagi tadi? Hihi.. Mentang-mentang nak cerita pasal nasi lemak. Kenapa tiba-tiba kita ….

Cara Kiraan Sepertiga Malam

Cara Kiraan Sepertiga Malam ? Malam bermaksud apabila masuknya waktu maghrib, maka itulah malam.. Bermulanya malam apabila masuknya waktu Maghrib…Penghujung malam pula apabila masuknya waktu ….

Jasmine Tomyam Bukit Jelutong

Jasmine Tomyam Bukit Jelutong ? Aktiviti lepas COD shaklee ialah biasanya pergi makan. Lepas hantar set basic vitalea dan vitamin C kepada kak maslinah , ….

Zaman Kejatuhan Shopee ?

Zaman kejatuhan Shopee. Semua seller terkesan. Sales menjunam sampai 70%. Ingat sy sorang je. Rupanya nak katakan semua seller macam tu. Sebabnya berpunca pada shopee ….

Rahsia Minda Jutawan

Rahsia minda jutawan ? “Kalau nak dunia, kena ada ilmu dunia. Kakau nak akhirat, kena ada ilmu akhirat. Kalau nak dunia dan akhirat, kena ada ….

Bengkel Kuih Raya Planta

Bengkel Kuih Raya Planta ? Salam sejahtera semua, sejak dua menjak ni, nampaknya, saya asyik buat cerita pasal VLOG je, hooo, dah macam-macam cara yang ….

Kelantan Gagal Kawal Hutan ?

Kelantan Gagal Kawal Hutan ? FOKUS SETERUSNYA – PILIHANRAYA NEGERI KELANTAN. Salam Jumaat, Alhamdulillah, PRU-15 telah melabuhkan tirainya dengan perlantikan DS Anwar Ibrahim sebagai Perdana ….

Penawar Hati Penggemar Maksiat

Penawar Hati Penggemar Maksiat ? Orang yg berilmu dan beriman tetapi sukar untuk meninggalkan kesedapan maksiat zahir dan batin didunia akan luput lah nikmat syurga ….