Month: May 2023

Kenapa Perempuan Sangat Manja ?

Kenapa Perempuan Sangat Manja ? Perempuan berjiwa sensetif. Tak kire laa sekasar mana pon perwatakannye. Perempuan suka dibelai, dimanja dan diberi perhatian. Sebab tu kalau ….

Teater Atas Pokok

Hari ahad lepas, kitorang dengan bangganya nak layan teater atas pokok. Sebab tengok pada hari sabtu, teater ini sangatlah best. Mana tak bestnya, semua lakonan, ….

Tilam Coway Tipu

Tilam coway tipu ? ‚ÄúSERIUS TAK TIPU, Macam Ni Rupanya Rasa Tidur Atas Tilam Coway, Macam Tidur Atas Tilam Hotel 5* Haaa, kan sis dah ….

Forever Living Produk Sampah ?

Forever Living PRODUK SAMPAH?..Meh dengar .. Apa kata Para Saintis yang berkecimpung dalam bidang sains tentang FOREVER LIVING PRODUCTS.. Mereka adalah Panel Penasihat Saintifik ( ….

Hotel Ritz Garden

Sebenarnya gua nak tidur area lumut masa habis kenduri fariz anak mak lang, harituh, tapi tah macam mana, kesian pulak gua  tengok area lumut. Memang ….

Senarai Formula Copywriting

Senarai formula copywriting ini boleh digunakan untuk menulis iklan atau blog atau apa sahaj marketing yang anda lakukan untuk mendapatkan jualan. Gunakan formula dibawah sebaiknya. ….

Review Selendang Nikah

Review Selendang Nikah ? Pada kesempatan kali ini, kita akan membahas tentang Selendang Nikah. Selendang Nikah merupakan salah satu elemen penting dalam busana pengantin, terutama ….

Kelemahan Israel ?

Kelemahan Israel yang paling ketara adalah kurangnya kepercayaan pada diri sendiri. Ini disebabkan oleh rasa takut terhadap kemungkinan dihancurkan yang berasal dari beberapa tradisi agama ….

Otak Kanan Melayu Hebat

Otak kanan melayu hebat ? Saya macam biasa akan menulis tentang keywords yang masuk dalam blog saya, bila tengok nuffnang, ada juga orang yang cari ….

Akal Fikiran Membezakan Kita

Akal Fikiran Membezakan Kita ? Semua makhluk Allah ada otak cuma yang membeza manusia mempunyai akal fikiran. Selalu kita dengan “fikir sebelum buat”. Jangan ada ….

Arena Rock Keras SinarFM

Arena Rock Keras SinarFM. Masa zaman SINAR dibawah big boss @rostam , sinarFM jadi gile rock nroll, mana taknya, boleh dikatakan, semua lagu rock yang ….