Month: May 2023

Penjagaan Alat Sulit Wanita

Penjagaan Alat Sulit Wanita yang Perlu Anda Ketahui ? Alat sulit wanita merupakan salah satu organ yang penting dalam tubuh dan memerlukan perawatan yang baik ….

Kenapa Perempuan Sangat Manja ?

Kenapa Perempuan Sangat Manja ? Perempuan berjiwa sensetif. Tak kire laa sekasar mana pon perwatakannye. Perempuan suka dibelai, dimanja dan diberi perhatian. Sebab tu kalau ….

Teater Atas Pokok

Hari ahad lepas, kitorang dengan bangganya nak layan teater atas pokok. Sebab tengok pada hari sabtu, teater ini sangatlah best. Mana tak bestnya, semua lakonan, ….

Makanan Yang Mengurangkan Kolesterol

Makanan Yang Mengurangkan Kolesterol ? Anda takut kolestol anda tinggi ? Kalau tak takut, itu sungguh menakutkan, kolestrol tinggi ini menyumbang kepada penyakit darah tinggi ….

Tilam Coway Tipu

Tilam coway tipu ? ‚ÄúSERIUS TAK TIPU, Macam Ni Rupanya Rasa Tidur Atas Tilam Coway, Macam Tidur Atas Tilam Hotel 5* Haaa, kan sis dah ….

Forever Living Produk Sampah ?

Forever Living PRODUK SAMPAH?..Meh dengar .. Apa kata Para Saintis yang berkecimpung dalam bidang sains tentang FOREVER LIVING PRODUCTS.. Mereka adalah Panel Penasihat Saintifik ( ….

Sakit Sendi

Ramai orang mengambil suplemen untuk menyokong kesihatan sakit sendi. Ada yang mengambilnya untuk melegakan sakit sendi semasa, sementara yang lain mengambilnya untuk mengelakkan kesakitan daripada ….

Diet Kopi Untuk Kurus ?

Orang kata minum kopi bagus lagi dari minum teh kalau nak diet, sebab tu kekadang tengok orang minum kopi ni badan kurus, walaupun sebenarnya tak ….

Kritikan DSAI Perbankan Islam

kritikan dsai perbankan islam ? Tertarik dengar ucapan DSAI di majlis ilmu mingguan yang diadakan di Kediaman Rasminya yang mana beliau tidak setuju argument Bank ….

Makanan Wajib Kena Elak

Makanan Wajib Kena Elak ? Akibat terlalu makan mee maggi setiap hari, lihat hasilnya yang amat mengerikan…Ini adalah kisah benar. Usus budak ini terpaksa dipotong ….

Khasiat Pokok Sambung Nyawa

Khasiat Pokok Sambung Nyawa, juga dikenal sebagai Gynura Procumbens, adalah sejenis tumbuhan herba yang berasal dari Asia Tenggara dan telah lama digunakan sebagai bahan obat ….

Manfaat Bawang Putih

Salam sejahtera! Hari ini, kita akan membincangkan manfaat dan kebaikan bawang putih untuk kesihatan anda. Bawang putih adalah sejenis tumbuhan yang popular dalam masakan dan ….