wahabi

Salman Ali Wahabi ?

Salman Ali Wahabi ? jom kita baca beberapa cerita best pasal wahabi ni sekarang.Isu agama sekarang memang pecah belah umat Islam Perli Madzhab Wahabi ? Apabila Ustaz Wadi Anwar memberi…
aulora pants tipu

Kesan Sampingan Aulora Pants

Kesan Sampingan Aulora Pants ? Aulora Pants adalah sebuah produk pakaian yang diklaim memiliki berbagai manfaat bagi kesehatan dan kesejahteraan tubuh. Namun, tidak ada informasi yang jelas mengenai efek samping…
cara uji ketulenan emas

Cara Uji Ketulenan Emas

Cara Uji Ketulenan Emas ? Cara mudah untuk menguji emas terpakai sama ada tulen atau emas sadur boleh dilakukan dengan beberapa langkah mudah. Berikut adalah beberapa cara yang dapat digunakan:…
doktor paling cool

Tips Jadi Doktor Cool

Tips Jadi Doktor Cool ? Untuk adik-adik doktor..Tips untuk tidak 'jonah' (or whatever the spelling is)  @ Tips untuk menghadapi oncall dengan tenang . Assalamualaikum. Ini perkongsian dari seorang kronik MO.…
cikgu dina pakai prada

Cikgu Dina Pakai Prada

Cikgu Dina Pakai Prada. Semalam sempena hari guru tv9 siarkan balik cerita telefilem Cikgu Dina Pakai Prada. Tengok dengan wife dan anak anak, feel gile cerita dia. Mula mula ada…
scammer

Scammer Susah Kena Dakwa

Scammer Susah Kena Dakwa ? Kalau betul dia scammer, kenapa dia tak kena dakwa & dipenjarakan? Sebab dia scammer la dia susah nak kena dakwa. Scammer ni memang buat penipuan…
suami fatin afeefa berang

Suami Fatin Afeefa Berang ?

Suami Fatin Afeefa berang kutuk media Malaysia. Suami kepada Fatin Afeefa, Aliff Awang tampil meluahkan perasaan bengang dalam beberapa hantaran di Instagram Story miliknya. Aliff atau lebih dikenali sebagai Opai…
tips menebar jala

Tips Menebar Jala

Tips Menebar Jala ? Sempena menyambut malam jemaat yg bakal menjelma kurang beberapa jam shj lagi.. Ada seorang nelayan yang selalu dapat banyak ikan bila dia ke laut...so Krew TV interview…
wooden boats on the beach

Susah Tak Bahasa Thailand ?

Susah Tak Bahasa Thailand ? Orang kata susah, tapi dekat kelantan tuh ramai je pandai. Mak aku pun pandai, jadi jom kita baca sikit apa yang orang tulis pasal thailand…
aziz sattar pelawak tulen

Aziz Sattar Pelawak Tulen ?

Aziz Sattar Pelawak Tulen ? Semalam tular seorang pelawak wanita dari Singapura memperlekehkan Malaysia dan mempersendakan tragedi MH370 yang pernah melanda negara satu ketika dahulu. Pada saya pengisian lawak begini…
peluang lepas spm

Peluang Lepas SPM

Peluang Lepas SPM ? Apa perbezaan kemasukan ke Program Matrikulasi, Asasi, Diploma dan Tingkatan Enam? Harap adik2 yg bakal mengambil keputusan SPM nanti dpt membuat pilihan yg tepat. Berikut adalah…
tips seo kembara asb

Tips SEO Kembara ASB

Semalam program tips seo KEMBARA ASB , group aku sayang bini dapat dijalankan dengan lancar. Alhamdulillah, walaupun pada mulanya tuan Naja dan saya akan berkongsi pengalaman, kedatangan Fahmy Suhaimi dan…