aulora pants tipu

Aulora Pants Malaysia

Aulora Pants Malaysia, yang dikeluarkan oleh BE International, mendakwa menawarkan beberapa potensi manfaat berdasarkan teknologi dan bahan yang digunakan dalam pembinaan mereka. Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa walaupun faedah…
tun daim zainuddin

Tun Daim Zainuddin

Siapa Tun Daim Zainuddin, orang kanan Tun Dr Mahathir. Dalam Pandora Papers, yang membocorkan rahsia kekayaan billionaire dan orang-orang ternama, ada nama Tun Daim Zainuddin. Tun Daim ini adalah orang…
realiti produk kosmetik malaysia

Realiti Produk Kosmetik Malaysia ?

Realiti Produk Kosmetik Malaysia ? Saya nak copy ayat yang ni je, ia realiti di malaysia..Satu agi, korang jgn mudah percaya kepada produk kosmetik walaupun ada KKM.Ini kerana di MALAYSIA…
umat islam wajib berjaya

Umat Islam Wajib Berjaya ?

Umat Islam Wajib Berjaya ? Allah telah berfirman yang maksudnya: “Sesungguhnya Kami telah menciptakan manusia dalam bentuk yang sebaik-baiknya (dan berkelengkapan sesuai dengan keadaannya)”. At-Tiin 95:4 ➕Dengan kejadian yang begitu…
pertandingan rakit ciptaan sendiri

Pertandingan Rakit Ciptaan Sendiri

Pertandingan Rakit Ciptaan Sendiri ? Salah satu acara yang perlu dibuat oleh semua peserta team building supermom ialah mengikat rakit dan mendayung. Hahha, pertandingan nih, memang power, mula mula ikat…
V6 Gearbox Treatment Oil

V6 Gearbox Treatment Oil

Memperkenalkan V6 Gearbox Treatment Oil - penyelesaian terbaik untuk keperluan transmisi kenderaan anda. V6 Gearbox Treatment Oil direka khas untuk melindungi gearbox anda daripada kerosakan, mengurangkan geseran, dan memanjangkan hayat…
surah paling power

Zikir Nafas

ZIKIR NAFAS ? Sesungguhnya nyawa itu ditajallikan oleh Allah Taala daripada Jauhar Basita dan ianya terbahagi kepada 4 peringkat.  Pertamanya Nafas.  Keduanya Amfas.  ketiganya Tanapas keempatnya Nupus. Sesungguhnya barangsiapa yang…
kebaikan aulora boxer

Kebaikan Aulora Boxer

Siapa yang belum tau apa kebaikan Aulora Boxer. Meh saya share kebaikan dan kehebatan Aulora Boxer ini. Ini bukan boxer yang biasa biasa ya. Ini Aulora Boxer kami yg terbaik.…
rahsia simpan 200 ribu

Rahsia Simpan 200 Ribu

Rahsia Simpan 200 Ribu ? SIMPANAN 200K. Kehidupan orang yang ada SIMPANAN 200Ksedikit membosankan… ???? Mereka ni orang yg rajin kira kos, suka pegang kalkulator, suka kira itu kira ini.…
ocd

Obsessive Compulsive Disorder

Obsessive Compulsive Disorder ? OCD ? Dari semalam eh bukan dari dulu lagi aku rasa benda ni kena cakap dekat sini, sebagai satu tulisan dan pendapat aku jelah. Sekarang ni…
minuman probiotik penyebab kanser

Minuman Probiotik Penyebab Kanser ?

Minuman Probiotik Penyebab Kanser ? Isu tentang minuman probiotik seperti vitagen, yakult dll boleh menyebabkan kanser memang sedang hangat diperkatakan. Ini adalah kandungan info yang disebarkan, buat yang tidak tahu.…
blues untuk rakyat

Blues Untuk Rakyat

Blues Untuk Rakyat ? Tah macam mana nak melayan lagu blues semalam. Tapi korang akan tahu , kalau korang boleh feel, hehhe, benda yang takda dalam diri ni, ialah blues…