Month: September 2023

Tun Daim Zainuddin

Siapa Tun Daim Zainuddin, orang kanan Tun Dr Mahathir. Dalam Pandora Papers, yang membocorkan rahsia kekayaan billionaire dan orang-orang ternama, ada nama Tun Daim Zainuddin. ….

Realiti Produk Kosmetik Malaysia ?

Realiti Produk Kosmetik Malaysia ? Saya nak copy ayat yang ni je, ia realiti di malaysia..Satu agi, korang jgn mudah percaya kepada produk kosmetik walaupun ….

Pertandingan Rakit Ciptaan Sendiri

Pertandingan Rakit Ciptaan Sendiri ? Salah satu acara yang perlu dibuat oleh semua peserta team building supermom ialah mengikat rakit dan mendayung. Hahha, pertandingan nih, ….

V6 Gearbox Treatment Oil

Memperkenalkan V6 Gearbox Treatment Oil – penyelesaian terbaik untuk keperluan transmisi kenderaan anda. V6 Gearbox Treatment Oil direka khas untuk melindungi gearbox anda daripada kerosakan, ….

Rahsia Simpan 200 Ribu

Rahsia Simpan 200 Ribu ? SIMPANAN 200K. Kehidupan orang yang ada SIMPANAN 200Ksedikit membosankan… ???? Haaaaa. Lebih kurang gitewlah. Sedikit membosankan. Tak fancy tak warna ….

Obsessive Compulsive Disorder

Obsessive Compulsive Disorder ? OCD ? Dari semalam eh bukan dari dulu lagi aku rasa benda ni kena cakap dekat sini, sebagai satu tulisan dan ….

Minuman Probiotik Penyebab Kanser ?

Minuman Probiotik Penyebab Kanser ? Isu tentang minuman probiotik seperti vitagen, yakult dll boleh menyebabkan kanser memang sedang hangat diperkatakan. Ini adalah kandungan info yang ….

Blues Untuk Rakyat

Blues Untuk Rakyat ? Tah macam mana nak melayan lagu blues semalam. Tapi korang akan tahu , kalau korang boleh feel, hehhe, benda yang takda ….

Konsert Gergasi 25 KRU

Konsert Gergasi 25 KRU ? Pagi ini kami bersarapan di rumah, tidak keluar ke mana-mana. Sebagai halwa telinga, saya mencari hiburan di netflix dan terjumpa ….