Year: 2023

Kecoh Orang Lain Poligami ?

Kecoh Orang Lain Poligami ? Hangpa dok kepanasan pasai suami org lain kawin no 2 pasai apa? Ada org yg dah pun kawin 3 tp ….

Lirik Lagu Coldplay Dajjal ?

Lirik Lagu Coldplay Dajjal ? Sebelum baca penuh posting Abeli, Abeli nak buat disclaimer dulu. Tujuan posting bukan untuk menyokong Coldplay tapi lebih kepada nak ….

Makcik Kemboja Hina Melayu ?

Makcik Kemboja Hina Melayu ? Makcik Kemboja dah viral dengan sikap dia. Dia hina orang Melayu malas dengan niat sbb dia rekod content. Content boleh ….

Konsert Coldplay Ikut Dajal ?

Konsert Coldplay Ikut Dajal ? TAHNIAH, KONSERT COLDPLAY DITERUSKAN. Tahniah, konsert artis pemuja Elgbete, Coldplay akhirnya akan berlangsung dengan jayanya malam ini (22 Nov 23) ….

Penyanyi Kacau Market ?

Penyanyi Kacau Market ? Kepada penyanyi penyanyi yang terkenal, kurang terkenal atau tidak dikenali sekali sekalipun, Kalau boleh jangan lah letak harga Kamu RM100/200 satu ….

Masalah Nama Zus Coffee

Masalah Nama Zus Coffee ? Lepasni coffee business owners, kalau nak buat brand kopi di Malaysia kena belajar dari isu nama brand Zus Coffee. Minum ….

Founder Muiz Hot Chicken

Muizzudin Remle, 30 tahun. Founder Muiz Hot Chicken. Encik Muizzudin memulakan perniagaan menjual ayam goreng di tepi Jalan Temenggong Ahmad, Parit Raja, Johor ketika usianya ….

Asal Usul Arab Saudi ?

Asal Usul Arab Saudi ? “ILLUMINATI – FREEMASON – ARAB SAUDI – WAHABI – BERSUBAHAT” Perancangan Freemason sangat halus mereka merosakkan islam dan sunnah yang ….

Kenapa Harga Ayam Naik ?

Kenapa Harga Ayam Naik ? Saya tak nak salahkan sesiapa. Saya bela ayam sendiri. Lepas itu saya bela ayam kampung kacuk. Saya tak jual dengan ….

Vellfire Jadi Besi Buruk ?

Vellfire Jadi Besi Buruk ? BESI BURUK BERGERAK. Saya letak downpayment kereta ini RM50000. Beli plat number hampir RM10000. Pasang skirting dan lain-lain dalam RM5000. ….

Mcdonald Rusia Kena Boikot ?

Mcdonald Rusia Kena Boikot ? McDonald’s telah mempunyai lebih dari 800 buah restoran meliputi di seluruh Rusia, beratus pembekal dan jutaan pelanggan setiap hari. Namun ….

Unilever Sokong Israel ?

Unilever Sokong Israel ? Bila dah viral, baru tau, selama ni kita hidup dgn produk mereka..banyaknya dlm rumah niiii. Unilever Sokong Israel ? Barang apa ….