Year: 2023

Morocco Sejarah World Cup ?

Morocco Sejarah World Cup ? Ada ke yang tak kenal player morocco yang tiba2 mencipta sejarah pasukan afrika pertama layak pergi semi final world cup ….

Kenapa Saya Pro Boikot ?

Kenapa Saya Pro Boikot ? Aqib berjumpa rakannya, Abu yang baru mula berniaga kopi brew di tepi jalan. “Kau ada lesen tak ni bu?” “Ada, ….

Ramly Halal Kiosk Terbaik ?

Ramly Halal Kiosk Terbaik ? Baru2 ni viral pasal someone from Syukor Burger Puncak Alam buat post pasal dia jadi ayah yg gagal, susu anak ….

BERSATU Sudah Jadi BERPECAH

Bersatu sudah jadi Berpecah ? Seorang pemimpin Umno mencadangkan Bersatu menukar nama parti itu kepada “Berpecah” susulan empat Ahli Parlimen mereka menyokong Perdana Menteri Anwar ….

Jana Duit Dengan AI

5 IDEA JANA DUIT DENGAN AI. AI atau kecerdasan buatan ni memang teknologi tengah hot demand sekarang ni. Actually AI ni dah lama, cuma sejak ….

Langkawi Sunyi Sepi ?

Langkawi Sunyi Sepi ? Kenapa Langkawi jadi macam ni sekarang? Dulu masa duduk di Langkawi setiap kali nak balik kena berebut beli tiket sebab sangat ….

Mufti Pertahankan Mcd Malaysia ?

Mufti Pertahankan Mcd Malaysia ? Minggu lepas saya dengar ada ustaz ceramah pertahankan McD Malaysia. Terkini mufti pula. Bagi saya, bila saya tak ceramah kempen ….

Boikot Amway

Sekarang ni bisnes tengah popular, wajib tak boikot amway sebab katanya produk USA. Jom baca kata pakar pakar dan yang tak pakar pasal amway nih. ….

Boikot McD

Wajib ke boikot McD ? Ada orang kata gila gila punya boikot sampai saham lemah. Mungkin pula kata nanti OKU takde kerja. Ada pula kata ….

Owner Grab Suka Israel ?

Owner grab suka israel ? sebelum ini amway, mcdonald, dan macam macam lagi. Sekarang kantoi pulak grab . ok jom kita baca apa yang berlaku ….

PLKN Umur 35 Tahun ?

PLKN umur 35 tahun ? SAH : PLKN 16-35tahun. Peraturan tu sejak lama dah ada tercatat dlm akta pengambilan iaitu umur antara 16-35 tahun; tapi ….

Kaedah Boikot SABASUN

Kaedah Boikot SABASUN ? Tokey Sabasun sendiri jawab ! isu produk yang diboikot dijual di SABASUN. KAEDAH BOIKOT SABASUN GUNAKAN 1. BOIKOT SEPENUHNYA-Keputusan Boikot sepenuhnya ….