Author: anggurmanis

Hagrid Harry Potter Meninggal

Semua yang membesar tanpa seorang ayah di sisi akan faham perasaan Harry. Dan mereka akan rasa dekat sangat dengan Hagrid ni. Sebak betul bila kenang ….

Bahaya Bayi Perokok Ketiga

Hati-Hati Jika Bayi Anda Kerap Demam, Batuk atau Selesema.Ada kemungkinan besar bayi anda adalah “PEROKOK KETIGA” !!Perokok ketiga ni 3x ganda lebih berbahaya daripada perokok ….

Cari Perhatian Siapa ?

📌 CARI PERHATIAN Orang yang mencari perhatian orang lain, dia ingin semua orang suka padanya. Ini satu perkara yang mustahil, yang tak mungkin tercapai. Hati ….

Cara Bilal Neelofa Marketing

Jika Bangbad creative strategist Leenofa, mmg Bangbad akan buat begitu. “Nofa dah tiba masanya, nama Leenofa naik di bibir netizen kembali” How? “Ok, kita akan ….

Mencari Halal Itu Wajib

Hari tu aku pergi satu kompleks beli belah ni, makan dekat restoran nama dia I LOVE YOO! Kedai tu kecil je. Walaupun kecil dan bertepek ….

Nenek Cina Maulidur Rasul

Besarkan anak angkat Islam, Chee dikurnia anugerah Maulidur Rasul. Tahniah Puan Chee Hoi Lan menerima Anugerah Ikon Ibu Sejati ( Keluarga Malaysia ) Sempena Sambutan ….

Sunnah Rasulullah Dalam Kehidupan

Sunnah Yg Hampir Dilupakan 1. Membasahkan diri dgn air hujan Anas ra melaporkan; “Suatu hari kami dan Rasulullah ditimpa hujan, maka Baginda menyingkapkan pakaian Baginda ….

Keturunan Masuk Syurga ?

Keturunan… boleh masukan kita Syurga?? sentiasa kita akan dikejutkan dengan seorang lelaki yang mendakwa dirinya sebagai (Cicit Nabi).. atau Seorang lelaki keturunan Al-Hussain…. dan kita ….

Eto Selamatkan Ronaldinho ?

Apabila didapati bersalah,pihak bank telah membekukan akaun bank Ronaldinho, dan ini menyukarkan dia untuk mengeluarkan semua wang untuk bayaran keluar dari penjara. Namun,hadir seorang sahabat ….

Pesanan Buat Wanita Hebat

7 Pesanan Buat Wanita Hebat. 1. Di dalam diri kita ada satu organ yang paling mahal nilainya, iaitu peranakan. Di dalam bahasa arab peranakan disebut ….

Menjadi Suami Prihatin

Dalam perjalanan ke KL hujan begitu lebat. Ketika ini saya dalam bas. Saya merenung dari dalam bas, ternampak abang ini meredah hujan lebat tanpa set ….