Beli Mesin Cuci Pinggan

Beli Mesin Cuci Pinggan

Dari korang beli mesin thermomix lambat nak mampus terkebek kebek nak memasak, nak buat teh tarik pun sampai sejam. 7k tu kau beli mesin basuh pinggan install kat dapur korang.

Nyonya sumbat je semua sebelum masuk tidur. Resepi dia senang yakmat. Seketul sabun dishwasher & set hot water wash (for minyak minyak melekat). Bangun esok kering berkilat.

Actually Kita masukkan terus one by one lepas guna pinggan cawan semua tu. Tak perlu kumpul dalam sinki pun. So sinki dapur kekal kosong menawan ibarat Ada pari pari magik tak ada pinggan mangkuk Kotor. Just make sure sisa makanan kita dah clearkan masuk tong sampah. Jangan la kau sumbat segala tulang ikan ayam dalam tu. Itu Rohingya sangat stail nya.

Susunan tu boleh masuk banyak lagi. Tapi kami bertiga dapat banyak tu je pinggan mangkuk periuk belanga Kotor dalam masa sehari. Korang anak 5 mesti 3 Kali Ganda kan? Pun boleh masuk tu janji susun rapat rapat. Sinki & dapur kekal kering, tangan tak kecut, dapur tak berkecah.

Korang perasan tak thermomix endorse artis semua pakai tunjuk? Sebab untuk pengaruh korang berangan sama level macam Artis ada thermomix. Kalau depa guna orang biasa macam nyonya, mampus tak laku lagi kena kutuk.

Hakikatnya kau tahu.. benda tu lambat nak mati. Orang yang ada mild hypertension terus kena stroke pakai thermomix ni. Takat nak show off sebab benda trending mampu berhutang sangat lah melay. Silap silap rumah Artis tu bercinta nak basuh pinggan belanga pakai tangan siap tolak tolak “sapa last makan dia basuh” walau masak pakai thermomix đŸ™„

Leave a Reply

%d bloggers like this: