Buka Akaun Quantum Metal

Buka Akaun Quantum Metal

Buka Akaun Quantum Metal ? Kalau nak buka Akaun Emas Quantum Metal pastikan ada Introducer/Gold Consultant. Dan cari Introducer/Gold Consultant yang betul supaya mereka boleh guide bila-bila masa kita memerlukan insyaAllah.

Salah seorang Gold Consultant yang betul, yang dalam gambar bawah tu. Haaa muka terkejut gituu bukannya apa. Tetiba my boss suruh bagi taklimat sistem terbaru Mypremis untuk Premis PYDT BT. Kita tak ready lagiii tau hahahahahah

buka akaun quantum metal

Ramai org cakap “kita bg 2 thn je QM ni confirm menlingkup mcm T*k B*****k, G*n*v* Gold”

Ok la kita tunggu 2 tahun tu….Tapi kann…tapi..tapi..Wanie buka akaun QM dah masuk tahun ke 3 dah pun…hmmmm tak de pula rasa macam QM ni nak lingkup ke apa… Dia expand bisnes lagi ada la… Pening gak eh….

Tak pe.. Aok tunggu la 2 tahun tu dari sekarang… Nnt kalau rasa lagi 2 tahun dah yakin QM ni legal meh la cari Wanie by the time wanie dah 5thn ngan QM.. dah senior gittewww..

By the way sis nak bgtau ni QUANTUM METAL SDN BHD ni ditubuhkan sejak tahun 2012 lagi… Cuma kita je yg tak tahu sbb dia tak jual emas kat orang biasa macam kita ni… Dia supply emas kat bank bank je…. Kalau QM ni scammer lama dah bank kena scam dulu

Quantum Metal penyelesaian ekonomi untuk kita.

Di sini, kita bukan sekadar membeli emas, ia lebih kepada menyediakan solusi ekonomi dengan 100% di back up oleh emas fizikal yang di simpan di peti simpanan keselamatan Brinks Singapore dan 100% di insuranskan oleh Llyod’s of London”.

GCA = Solusi ekonomi untuk selamatkan duit yang kita bakal belanjakan supaya tak hangus dan masih boleh memberi keuntungan kepada kita di masa hadapan,

GAE = untuk menggandakan modal simpanan kita dan memberikan kita keuntungan berganda dalam tempoh masa simpanan singkat” – Dato Lim Khong Soon (Founder of Quantum Metal). Jom buka akaun simpanan emas dgn Fara. Link di komen

withdraw duit quantum metal

Kalau orang tanya aku tentang Quantum Metal, aku akan jawab belajar beli emas fizikal dulu.

Simpan emas atau buka akaun emas ditempat yang lebih terjamin. QM tak selamat ker? Setakat ni aku trade ikut harga semasa dengan QM memang tiada masalah. Tapi dengan isu QM yang tak berkesudahan ni aku pun tak pernah tambah unit.

Hari ni pun baru dapat payment last unit yang aku terminate selepas hampir 2 minggu. Payment lambat release sebab sistem di upgrade. Bila sebut bab upgrade sistem sampai lambat bayar ni bagi aku red flag terus.

Ada petanda yang tak berapa baik di situ. Sebab tu bila ada kawan nak join, aku tak kasi. Kecuali dia sanggup hilang modal dan ambil risiko sendiri. Kalau nak sangat tunggu la sistem dia betul-betul elok. Lama aku pegang unit nie tapi nak tunggu harga dia melepasi modal macam dah tak sedap hati.

Malas serabut nak fikir. Jual jer terus. Ada beberapa unit sebelum ni jual dah dapat untung. Tapi ada satu unit yang rugi sebab holding power tak padu. Sekarang nak fokus kumpul emas fizikal balik.

Trading ikut harga emas ni tak kena sangat jugak dengan aku. Bukan jiwa gold trader sebab tak rajin tengok perubahan harga. Invest saja la dalam emas fizikal. Lebih tenang hati aku.

Tak Boleh Paksa Join Quantum Metal

Dengan Quantum Metal ni takleh nak buat alasan sebenarnya sebab QM dah sediakan 1 sistem yang cukup mudah untuk kita Buka dan Urus Akaun sendiri. Nak buka Akaun Bank ada syarat berapa-berapa minimum depo bagai. Nak tetap aktifkan akaun ada plok minimum berapa-berapa kena tinggal dalam tu. Quantum Metal TAKDE syarat semua tu.

Incase nak keluarkan semua emas tak mboh tinggal 1gram ke rm1 ke BOLEH! Akaun tetap aktif selagimana kita tak request terminate/close akaun. Tahniah pada Saing skoloh Kak Mung ni harini dia dah Buka Akaun QM Kak Mung tak kesah pun kalo korang nak tanya harini nak register bila-bila pung jangan takut nak tanya takut kena paksa weh! Sape kenal Kak Mung tau la peel Kak Mung.

TAKDE PAKSAAN. Tanyalah nak tanya 100x pun Kak Mung ok jer meh! meh! Sape lagi nak cuba menabung emas meh Kak Mung bantu

Congratulation Quantum Metal!

Quantum metal is the First Fully Islamic GOLD Fintech Solution in the world that offer shariah compliance (AAOFI WORLD STANDARD) 1st IN THE WORLD! TERBAIKKK!

Bukan biasa -biasa. Jangan yang scam kita laju je join. Company legit duk korek sana korek sini siasat sampai hujung dinding. Yang belum jadi ahli QM tu, cepat² sign up & buka akaun Emas anda.

Dah ada 427k akaun pemegang simpanan emas di Quantum Metal.

Dalam 400k ini ramai yang habis sekolah, yang habis degree, yang lengkap PhD. Lebih ramai yang habis sekolah daripada yang tak habis sekolah.

Yang ada dua atau tiga kerakyatan pun ramai. Belah sana ada share, belah sini pun pulun sama. Open market maa, kita tak burukkan pesaing. Saya pun tak ajar team member burukkan pesaing.

Ramai juga ustaz-ustaz termasuk yang terkenal seperti UAD. Mereka ini siap jadi konsultan pun di Quantum Metal

Point nya, mereka ini bukan semuanya buka akaun simpan emas tanpa usul periksa atau mengkhinzir buta. Meraka orang pandai-pandai, for sure study dulu, tengok kat mana lebih kat mana kurang.

Dan mereka ni study pun bukannya duk tanya competitor yang tak ada pengetahuan tentang ekosistem yang ada di QM. Belah sana lebih old school sikit. Lebih baik tanya yang belah sini terus, sambil-sambil makan colek masa moreh boleh conteng kertas buat penerangan.

Orang kalau tanya saya produk pesaing pun saya akan terus terang cakap, saya tak tahu. Lebih afdhal tanya konsultan depa. Kalau saya salah explain, saya pula yang salah, beri maklumat tidak tepat.

Ekosistem QM ni agak kena dengan jiwa, banyak je deme ni beli jual emas. Tak ada orang paksa pun. Kita nak menghampiri 500k pemegang akaun simpan emas di Quantum Metal. Awak yang membaca, boleh ketik link di bawah untuk mendaftar

Leave a Reply

%d bloggers like this: