Category: BLOG

Mutiara Spa Saujana Putra

Mutiara Spa Saujana Putra ? Apa yang menarik pasal spa nih ? hhahaha, aku penatlah nak cakap, tapi nak diceritakan , spa ni jauh nun ….

Juara Catur Dunia

Juara catur dunia ? Alhamdulillah, hari ini, arreessa dah melangkah lagi kedunia baru, ye dunia sekolah rendah. Hari ini sebagai orientasi , kenali cikgu, sekolah, ….

Sejarah Dato Seri Vida

Sejarah Dato Seri Vida . Jelmaan ketokohan Cik Siti Wan Kembang. Wanita kelahiran Machang, Kelantan ini jujur mengakui dia lahir dalam keluarga berada sebelum menjadi ….

Cara Buat Ayat Power

Cara Buat Ayat Power ? Dalam perniagaan dan pemasaran online, rata-rata peniaga mempunyai masalah yang hampir serupa. Tidak kira sama ada anda adalah seorang yang ….

Sarapan Best Shah Alam

Sarapan best shah alam ? Hehhee, saya tukar tajuk sikit untuk cabaran hari ketiga. Kali ini saya nak share dengan anda , tempat sarapan best ….

Kelas Blog Percuma ?

Kelas Blog Percuma ? Sebenarnya tiadalah percuma, tapi kelas yang dibuat ini adalah hasil dari usaha sama Cikgu Nurul dan rakan rakan lain untuk menjayakannya. ….

Amri Yahyah Joget Protes ?

Amri Yahyah Joget Protes ? Macam macam cerita yang aku dengar selepas mendapat berita Selangor tumbang di Larkin, dengan jaringan yang besar, 4-1, tapi itu ….

JDT Bodoh ?

Adui, lagi sekali aku buat entry bodoh kan orang , haritu aku buat pasal KJ, time ni pulak , check nuffnang, ada yang cari pasal ….

Wings Lagenda Rock Malaysia ?

Wings lagenda rock malaysia ? Salam sejahtera semua. Kalini aku nak cerita  sikit pasal WINGS ni. Tapi tajuk dia tu lain macam je, KESETIAN ? ….

Facebook Power Marketing

Facebook power marketing kena tahu. Apapun macam macam teknik facebook kena tahu, ni saya ambil sedikit mana yang penting ok jom baca Technical ke creatives ….