Category: BLOG

Kelas Blog Percuma ?

Kelas Blog Percuma ? Sebenarnya tiadalah percuma, tapi kelas yang dibuat ini adalah hasil dari usaha sama Cikgu Nurul dan rakan rakan lain untuk menjayakannya. ….

Amri Yahyah Joget Protes ?

Amri Yahyah Joget Protes ? Macam macam cerita yang aku dengar selepas mendapat berita Selangor tumbang di Larkin, dengan jaringan yang besar, 4-1, tapi itu ….

JDT Bodoh ?

Adui, lagi sekali aku buat entry bodoh kan orang , haritu aku buat pasal KJ, time ni pulak , check nuffnang, ada yang cari pasal ….

Wings Lagenda Rock Malaysia ?

Wings lagenda rock malaysia ? Salam sejahtera semua. Kalini aku nak cerita ┬ásikit pasal WINGS ni. Tapi tajuk dia tu lain macam je, KESETIAN ? ….

Facebook Power Marketing

Facebook power marketing kena tahu. Apapun macam macam teknik facebook kena tahu, ni saya ambil sedikit mana yang penting ok jom baca Technical ke creatives ….

Pelaburan Emas VGMC

pelaburan emas vgmc ? Salam sejahtera, hari ini, saya nak cerita sikit, situasi semasa saya melaburkan duit ke dalam VGMC. Saya dulu memang terpengaruh, asal ….

Tukar Sampah Jadi Emas

Tukar Sampah Jadi Emas ? Banyaknya sampah !! Tahu kenapa ? Salah satu sebabnya ialah tidak kitar semula !!! Saya selalu jual sampah !! Tin , ….

Mengatasi Perut Buncit

Mengatasi Perut Buncit ? PB tu perut buncit ? hahahha, bunyi macam Premium Beautiful pun ada, apa apa pun, saya dapat info untuk perut buncit ….