Forever Living Tipu ?

Forever Living Tipu ?

Pantang manusia skg ni begini :

➡️ Kita bw amal supplements, dia bilang “AIH OVERCLAIMED SAJA TU. TIPU SAJA TU.”

➡️ R0kok murah2, terang2 tulis sana MEROKOK PENYEBAB KANSER, dia hisap jg. Tiap mggu ntah brpa puluh rggit habiss.

➡️ Gadis2 laju sja k0men ‘P m’ kalau nmpk ubat bikin bsar ini itu, bikin ketat ini itu.

➡️ Lelaki2 laju sja k0men” P m” kalau nmpk ubat or myak bikin ‘tahan lama’.

Gitulah kan. Lumrah dunia. Semua disukai. Tp org blg mnum ni supplements, kc bapa mama skali, xbuat research apa2 lg sda blg TIPU n OVERCLAIMED.

Pr0duk n company sda lebih 40tahun brtapak kukuh. Kau blg tipu. Esok keluar brg baru d psran utk kuat tnga batin, kau kejar smpai dpt.

Renung2 la kio.

Btw, setok terhad. Ble wsap trus utk dpt info lanjut kalau msh ragu2

MASA PAKAI MASK NI MESTI TERBAU MULUT SENDIRIKAN.

Tipu cakap takde..tambah pulak lepas makan😷

Mesti tak tahankan, selama ini orang lain yang baukan🤣

Meh cuba ubat Gigi Viral ni sambil membersih dan merawat gigi.

🍀FOREVER BRIGHT🍀
👉Ubat gigi tanpa florida…
🚨 Masalah gigi kuning & berkerak
🚨 Ulser mulut & gusi berdarah
🚨 sakit tekak

🍀Forever Bright Forever Living🍀
🌵Gigi putih berseri..
🌵Nafas segar tidak berbau..
🌵Antioxidant- tangani karsinogen-tyriod..
🌵Merawat ulser..
🌵Membunuh bakteria

🍀Forever Bright ToothGel 🍀

🍃Selamat jika kanak2 tertelan sebab tak mengandungi fluorida.
Sesuai digunakan dari kanak2 hingga dewasa

Cepat wasap saya, stok available. Yang jauh saya boleh pos

PALING MISKIN ?

Keadaan yg paling miskin bagi aku?

Tahun 2003. Hantar tunang aku pi kerja, pastu aku x balik rumah terus. Aku tidur dan lepak kat masjid asy syakirin KLCC drpd pagi sampai asar menunggu tunang aku habis kerja n ambik dia balik. Dia kerja kat Yap Kwan Seng masa tu.

Aku x balik rumah n tunggu je kat KLCC tu sbb 2 perkara –

1) jimat duit minyak moto C70 aku masa tu. Masa tu minyak RM2 tahan jugak la 2 hari. Makan pun xde duit. So lepak je la kat sejid tu menahan lapar sampai asar. Kalau kebetulan ada org hantar makanan utk jemaah masjid, barulah aku makan.

2) sbb aku tipu mak aku. Aku kata aku kerja, tapi hakikatnya aku xde kerja. X sangkut memana interview pun. Aku xnak mak aku risau dan stress bila dia tau aku xde kerja, maka aku pun terpaksa la buat² mcm keluar pagi pi kerja n balik petang.

Bila balik rumah, mmg aku lapar sgt sbb x makan dr pagi. Kalau mak aku ada rumah n masak, syukur sgt². Kalau mak aku xde outstation memana, aku masak je nasik n goreng telur dadar menghabiskan reta mak aku.

Alhamdulillah, 16 tahun berlalu, kini tunang aku yg baik hati tu dah jd ibu kpd seorg anak kami, dan merupakan bisnes partner aku dalam syarikat yg kami sama² usahakan sejak tahun 2006 serta partner aku dalam bisnes Forever Living. Mak aku pulak duduk kat rumah aku, n turn aku pulak sediakan makanan dan tempat tinggal yg selesa utk dia.

Allah itu Maha Pemberi Rezeki.

FOREVER LIVING ASAL USA

Forever Living memang berasal dari USA.

Namun tahukah kita, Top 1 Forever Business Owner (FBO) di dunia bukanlah warga USA, tapi warga Jerman?

“eleh, tak heran pun..”
baik.

tahukah kita juga, Top 2 FBO di dunia ialah orang Malaysia?

And she is now Top 1 Asia

“eh, ye ke?”
Ye, betul.

“mesti dia tu kaum cina. Kaum cina kan memang power MLM kat Malaysia ni..”

Tidak. Dia orang Melayu. Orang Pahang.

“serius la. mesti dia dah join Forever dah 20 tahun lebih..”

Tidak. Dia baru join Forever 8 tahun lepas.

“biar betul! Mesti dia ni doktor atau perawat memana.. banyak customer..”

Tidak. diaa hanyalah bekas tutor bahasa inggeris merangkap agen insurans je dulu. Suami dia pula dulu jurujual kereta, pernah kerja sebagai pemandu lori.

“eishh.. kau tipu kan, saje je kan .”

tak faedah apa kalau menipu. bisnes tak boleh pergi jauh mana pun kalau menipu.

bisnes Forever ini dibina atas ketelusan, Finas juga kena jujur dan telus.

ni lagi best ya ammatt
upline Finas, dulu ex engineer, resign & buat Forever sebab nak selamatkan adik beliau sebab risau Forever ni scammer.

sekarang jatuh cinta ya ammatt, duduk Felda je tapi sales group sebulan 1juta weiii, Top 9 Asia.
income sebulan 60k

Ya, Forever itu syarikat dari USA. Syarikat yang dimiliki orang bukan Islam.

Tapi pelan pemasarannya sangat telus, produknya berasaskan produk sunnah

omputih ni mana la tau pasal produk sunnah, tapi yang dia tau produk tu sangat bagus dan ianya sangat menguntungkan.

Syarikat milik orang bukan Islam inilah yang dah bantu ramai orang Islam di seluruh dunia berubah daripada level asnaf kepada level pembayar zakat.

So pilih – nak terus sangsi akan Forever Living dan terus kekal di takuk lama, atau terus bertindak dengan sistem yang terbaik ini dan ubah masa depan menjadi lebih gemilang?

kalau korang pilih yang pertama, semoga Allah bukakan pintu hati korang.

Kalau korang pilih yang kedua, Finas & team akan bantu sedaya mampu untuk korang capai matlamat hidup korang dari 0 hingga jadi hero!

jom kita ubah hidup kita ke arah yang lebih gumbira

BEKAS JURURAWAT KINI MEMILIKI VELLFIRE HASIL PERNIAGAAN FOREVER

Ini kisah benar dari CBM Izzati Ghazi yg sangat memberi inspirasi pd semua

Alhamdulillah selesai majlis penyerahan kereta Kelab Elite 9333.
Vellfire 2.5 VHH 9333

Dulu pernah kena tipu sehingga kereta kena curi, tertipu dengan Forex sehingga akaun kosong di bank, 4 tahun berniaga macam2, loan berpuluh2 ribu, hidup memang susah.
Tapi dengan hadirnya platform Forever yang sangat cantik Marketing Plan nya mengubah tindakan zati untuk terus aggressive.

Kurang dari 2 tahun di platform ini, bertungkus lumus, bekerja keras menuntut ilmu ketika part timer bukan perkara yang mudah.
Tapi tekad, percaya dan keyakinan pada platform yang mudah, telus & jelas mampu mengecilkan semua cabaran itu.

Banyak incentive besar yang Forever beri di sebalik 1 usaha.
Salah satunya adalah tabung kereta.

Level 1 Rm1500 setiap bulan selama 3 tahun.(Total:Rm54K)
Level 2 Rm2250 setiap bulan selama 3 tahun.(Total:Rm81K)
Level 3 Rm3000 setiap bulan selama 3 tahun.(Total:108K)

Best sangat Forever ni.
Platform untuk orang yang gagal, orang yang tak pandai, orang yang kritikal kewangan.
Tapi kalau 3 hal ini kita takde dalam diri, jangan sebut tentang kejayaan.

1. Yakin & setia
2. Disiplin & bersabar
3. Semangat tak boleh kalah

PadaMu ku bersujud Ya Allah untuk ada rasa semangat pada hati, jiwa dan minda untuk tidak jatuh.
Ku bersyukur untuk rezeki yang terlalu besar di Forever.

MARAH CAKAP FOREVER TIPU ?

Kita marah orang cakap yang tak betul pasal company forever living bukan sebab kita penjual. Tapi kita marah sebab company forever living dah bantu ramai orang. Dari yang sakit dah hujung2 nyawa boleh jadi sihat walafiat. Dari yang hidup miskin papa kedana, yang bisu sampai boleh jadi jutawan.

Orang tua ni orang paling terkaya di Arizona. Selama 41 tahun dia asaskan company forever living tak pernah berhutang satu sen pon dengan mana2 bank. Walaupon ekonomi teruk macam mana pon forever living tetap berdiri kukuh. Bangunan bank negara pon orang tua ni beli cash jadikan headoffice forever living.

Kalau dia seorang penipu tak tunggu jadi billionair baru nak tipu orang. Tak kan selama 41 tahun forever living wujud tak ada pihak yang berani saman dia? Tak kan dia berjaya menipu 164 buah negara di dunia ni? Tak masuk akal kan?

Kita patut bersyukur sebab orang tua ni bantu kita perjuangkan makanan sunnah orang Islam. Satu satunya company yang sangat telus bayar keuntungan pada peniaga tanpa ada unsur riba’. Sebab tu ramai cemburu dengan orang tua ni. Sebab hati dia mulia. Dia tak pernah ajar peniaga dia kejar duit. Yang dia selalu ingatkan ‘help more people’. Bantu lebih ramai orang..

“The power of forever is the power of love”

Leave a Reply

%d bloggers like this: