ANGGUR

Peluang Untuk Penganggur

Forever Living Produk Sampah Yang Berkesan Seluruh Dunia

Forever Living Produk Sampah Yang Berkesan Seluruh Dunia

Forever living S.A.M.P.A.H!! Level Budak SPM nak cari duit? Jual produk sampah semata2 nak kaut keuntungan AWAK BUKAN DOKTOR hebat sangat nak cakap itu ini bagus!!! Yess!! Kami bukan DOKTOR.. tapi tulang belakang kami terdiri dari kalangan SCIENTISTS, BIOLOGISTS, DOCTORS & SPECIALIST… NURSES adakah mereka ini juga SAMPAH?

JANGAN PAKAI TANGKAP MUAT KAWAN2.. JANGAN PAKAI COPY PASTE JER STATEMENT ORANG KALAU KITA ZERO PENGETAHUAN… PRODUK YANG SAMPAH KE… SAPE YANG SAMPAH SEBENARNYA ni…Ambil TAHU ! Jangan hanya TIRU dan KELIRU..FOREVER LIVING PRODUCT …

ADA PENGIKTIRAFAN:

1. International Aloe Science Council.
2. Islamic Food and Nutrition Council of America (IFANCA).
3. Kosher
4. Symbol of national Quality (Taiwan).
5. Cruelty free.
6. Food and Drug Administration (FDA).
7. Superbrands Award (Singapore & Hong Kong).
8. Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
9. National Biotrchnology & Medical Care Quality Award.
10. ISO14001: Invironmental Management System.
11. ISO9001-2000: Quality Management System.
12. OHSAS 18001-1999: Workplace health and safety.

ADA LADANG DAN KILANG SENDIRI!!!

– Penanam Aloevera TERBESAR DI DUNIA
– Penternak Lebah TERBESAR DI DUNIA (di Gurun
Sonoran). Arab Saudi pun pengguna TEGAR Ber Honey Forever..
– Produk yang telah di PATTERNTED & STABILISED
BUKAN pakai tangkap Produk kilang orang TEMPEK LABEL awak owner Produk. NO! NO! HOKEYYY

ADA LAGI???

– Syarikat bebas hutang semua aset beli CASH.
– Telah 42 TAHUN beroperasi di 171 buah negara antara 175 negara di dunia termasuk negara2 Arab.
– PRESTASI JUALAN yang sentiasa tinggi walau telah berkali2 dunia di landa krisis ekonomi. Para usahawan FOREVER tetap di bayar Bonus besar.
– Sudah melahirkan RIBUAN JUTAWAN.
– Sudah ada lebih dari 10 JUTA pengedar.
– Memiliki jutaan testimoni di seluruh dunia.

BUKTI DI DEPAN MATA GUYS…

buka mata rendahkan diri… baru hati akan di tuntuni..
KALAU PRODUK SAMPAH awak tak perlu tunggu 42 tahun tak sampai 1 2 tahun pun dah melingkup.
KALAU PRODUK SAMPAH.. jangan kata nak masuk negara Timur Tengah.. nak masuk BRUNIE pun tak lepaih…

DONE habag… cerita nak bagi faham.. bukan marah.

ALOE VERA VS ARCTIC SEA

PENTING dua benda ni kepada badan kita setiap hari. KENAPA ??? “ALOE VERA” boleh dijadikan sebagai detox, mengawal berat badan dan memperbaiki kesihatan usus kita, memperbaiki sistem penghadaman, kebas2 kaki tangan, sakit tumit dll

“ARCTIC SEA” satu2nya dalam dunia yang ada Omega 9 “Olive oil” dan Omega 3 “Fish oil”. Benda ni la yang ada dalam Artic Sea untuk memperbaiki peredaran darah ke seluruh tubuh badan,mengawal atur fungsi sistem saraf dan meredakan kesakitan, memelihara kesihatan kulit,mengurangkan risiko penyakit jantung dan yang paling penting mempertingkatkan ketahanan badan. Nak tau lebih lanjut, pm sis

FOREVER ALOE VERA GEL (AVG) BELI PRODUK YANG ORIGINAL

“Akak, apa beza beli di shopee dengan agent2 macam yang diiktiraf macam akak? Kt shopee saya tengok murah je”
Banyak tawaran harga murah produk forever living terutamanya Aloe Vera Gel (AVG). Sangat murah..sehingga 50%!. Tapi, pernahkah anda terfikir..murah sangat tu..produk tu original ke atau tiruan?
Senyum akak bila orang kata akak jual mahal.
Akak pun try masuk shopee. Patutlah.
Gambar yang 1st adalah botol aloe vera yang baru diambil dari center. Expired date 2021. Dia ada bar code .
Manakala gambar yang lainnya dari shopee.
1st awak tengok, ada tak gambar bar code macam akak punya bar code?
Jawapannya xda. Barcode diatas. Bar code tu, kalau org nak tiru, print banyak² tampal. Senang je. Tak susah pun. Fake kan je.
2nd awak perasan tak sticker yang tampal kat botol tu, macam mengelembung2 sedikit, andai kata dia kata ni stok ori, kenapa sticker tu mengelembung², ori atau ditampal je sticker tu? Atau ori tapi dah bertahun² dah stok tu?
Aloe vera sangat sensitif , yelah dia pati aloe kan, kalau la ori benda tu, tapi dia letak kat tempat yang terdedah dengan cahaya sampai sticker tu pun dah gelembung². Awak rasa terjejas tak kandungan dalam tu?
3rd, kenapa ada scratch pada botol? Ada apa² yang nak disembunyikan?
4th, kenapa bila scan QR code keluar wechat?

FOREVER ALOE VERA GEL (AVG) BELI PRODUK YANG ORIGINAL

Takutnya kalau produk tiruan yang kita makan minum..takut jadi lebih sakit je. Bersih ke tak produk tu..keaslian produk memang dah tipu.
Sesetengah produk tu dah nak expired. Latest expired date kat botol kuning adalah Mei 2020 ye. Kalau expired 2018 tu..stok dah lama sangat dah.
Beli yang murah, anda tanggung risikonya!
• Aloevera cair sebab dah ada campuran lain
• Aloevera berubah warna gelap
• Tiada seal pada penutup
• Sakit tiada kesan penyembuhan
• Sakit semakin teruk
Beli hanya daripada saluran yang sah iaitu:
1. Cawangan Forever Living
2. Lawan web rasmi Forever Living
3. Agen yang sah berdaftar (Forever Business Owner)

Label Kod QR Produk yang original:
• Terdapat pada setiap botol Aloe Vera Gel
• Jika label tersebut diubah, dirosak atau dikeluarkan, ianya telah membatalkan waranti dan polisi pertukaran atau pemulangan produk.
• Penjual yang mencabut label ini adalah kerana mahu mengelak daripada dikesan oleh Forever Living HQ.

Kalau tak ori? Dari nak sihat, leh jadi sakit awak. Kalau benda nak pakai takpe beli yang tak ori ni. Kalau nak makan, jangan buat main. Beritahu je. Buatlah pilihan bijak ya. Benda nak jadi darah daging. Beli dari saluran yang betul

TESTIMONI ABSORBENT C FOREVER LIVING ABSORBENT C FOREVER LIVING

KEBAIKAN

📍Mencerahkan kulit, membuat kulit sihat
📍Memperbaiki keadaan kulit yang kusam dan pucat
📍Melindungi kulit dari radikal bebas
📍Menghalang proses pigmentasi akibat sinaran UV B
📍Meningkatkan penghasilan kolagen
Sebagai antioksidan
📍Mengurangkan garis halus dan kedutan pada kulit
📍Meningkatkan daya tahan badan

Cara Pengambilan Vitamin Absorbent C

Kemam dan hisap 1 biji (pagi) dan 1 biji (malam)..Lebih elok 1/2 jam @ 1 jam slps makan..

Jangan ragu kenapa Absorbent C harga murah drp company lain..Ini disebabkan Forever Living tiada org tgh..Sebab tu la boleh jual hrga yg rendah..Untung tau jd pengguna produk Forever nih..nak nak lagi bila jadi Distributor Forever…

NOTA: Dalam satu botol mengandungi 100 tablet. Jika anda mengambil sebiji pada waktu pagi dan sebiji pada waktu petang, sebotol Absorbent-C mampu membekalkan anda dengan bekalan vitamin C yang cukup untuk badan anda selama 50 hari!

Leave a Reply

%d bloggers like this: