Genius Lagi Lagi Senario

Genius Lagi Lagi Senario

Antara babak genius dari abang Aziz M. Osman didalam Lagi-Lagi Senario adalah adegan ketika penjual VCD haram memainkan CD Lagi Lagi Senario untuk testing.

Saiful Apek cuba forward durasi filem tersebut lebih kedepan dan kedepan, tiba-tiba nampak muka dorang dua dalam filem tersebut.

Alasan penjual VCD tu adalah, filem tu tengah tersangkut dibabak ni la.

Aku tak tau kenapa, tapi aku rasa scene ni genius. Ibarat kita tengok filem, dan karakter dalam filem tersebut turut tengok filem mereka.

Lagi genius dari She Hulk punya 4th wall break.

Dan lagi satu babak ketika the real Senario singgah warung Azlee dan jumpa dengan geng Senario yg tengah berlakon dalam filem yg sama.

Tak nampak fake, macam natural. Agak pening gak nak buat scene ni, sebab nak susun scene by scene. Kalau melibatkan seorang karakter tu ok lagi, tapi ni Senario. Kumpulan..

Genius la, memang genius..

Tapi kita tau, abang Aziz M. Osman memang suka buat filem2 yg diluar kotak, macam trilogi XX Ray kan??

Leave a Reply

%d bloggers like this: