Insentif Shaklee Terbaik Jana pendapatan RM 5k hanya dari rumah

Insentif Shaklee Terbaik Jana pendapatan RM 5k  hanya dari rumah

Insentif Shaklee Terbaik Jana pendapatan RM 5k hanya dari rumah ? Jana pendapatan RM 5k dalam 3 bulan hanya dari rumah. Kenapa Perlu Kejar Insentif Shaklee

“Nak tambah income tapi nak buat bisnes apa ya?

Dengan kenaikan harga barang dan kos sara hidup yang makin tinggi, ramai yang dah mula mencari-cari bisnes yang boleh diceburi. Tapi bila nak mula bisnes ni, kebanyakan bisnes memerlukan modal yang tinggi, setuju?

Ada ke bisnes yang tak perlukan modal yang tinggi, boleh dijalankan dimana-mana dan pada bila-bila masa sahaja?

Nak tahu bisnes yang ada kriteria di atas?

Jom Shaza share business yang Shaza dah ceburi sejak tahun 2013

insentif shaklee terbaik.

Insentif Shaklee Peluang Untuk Anda Mula Bisnes Sekarang

Banyak sebab sebenarnya yang membuatkan sekarang lah masa yang terbaik untuk anda yang nak mulakan bisnes dengan Shaklee. Antaranya adalah insentif khas untuk mereka yang join April-Jun 2023.

Paling best bagi saya selama saya dalam bisnes Shaklee ni, semua layak untuk dapat peluang yang sama untuk berjaya dalam tanpa mengira latar belakang akademik anda. Membantu ekonomi diri sendiri dengan membantu menambah baik ekonomi orang lain. Sebab itu penting memilih syarikat yang kukuh, dipercayai dan betul-betul komited untuk memberi yang terbaik kepada leader mereka. insentif shaklee terbaik.

1. UNLIMITED INCOME SHAKLEE

Seperti yang saya kongsikan di post saya sebelum ni, kenapa Shaklee bisnes yang menguntungkan, salah satu sebabnya adalah Shaklee menawarkan income yang unlimited kepada leader-leader mereka.

Income ini adalah bulanan, ya. Sales yang anda buat dalam sebulan dan bonus Shaklee anda akan dimasukkan setiap 14hb pada bulan berikutnya. Bayangkan hujung bulan anda dapat gaji dari kerja hakiki anda, pertengahan bulan anda dapat bonus dari Shaklee pula. Double income!

Perlu ada team ke untuk mula?

Ya dan tidak.

Tanpa team juga anda boleh capai income ini sebulan. Tapi dengan team, anda boleh pergi lebih jauh. Terpulang. Yang penting, anda buat dahulu.

2. EXTRA INCOME INSENTIF SHAKLEE MELALUI CAR BONUS

Selain income dari sales bulanan, anda boleh dapat lagi extra income dari car bonus. Nama insentif ni adalah car bonus. Dapat kereta juga? Tidak. Shaklee berikan anda cash melalui prestasi bulanan anda. Terpulang kepada anda nak gunakan duit itu untuk apa.

Dan bonus ni unlimited tau. Dari student sampai ke mereka yang dah pencen boleh grab car bonus ni.

3. EXTRA RM 600 INSENTIF SHAKLEE

Rankup dan dapat duit. Bermula cycle baru 2023/2024, Shaklee adakan projek terbaru yang melayakan anda untuk dapat extra lagi duit RM600.

Bagaimana?

Rank up sebagai Supervisor dan Senior Supervisor dan kekal efektif 3 bulan berturut dan anda boleh dapat extra duit sebagai bonus! Sangat mudah, kan syaratnya.

Insentif ni hanya limited time sahaja tau!

Dengan modal yang rendah, kita berpeluang jana pendapatan lumayan.

Shaklee pun prmintaan tinggi. Selamat berkesan. Ye saya sendiri pengguna sejak 2011 sampai sekarang masih guna. enjoy suka makan setiap hari sebab suka sihat, nak hidup lebih sihat.

Jadi alang alang korang suka sihat suka cantik tu pilihlah Shaklee sebagai product kesihatan korang dan ambil peluang jana income unlimited dengan Shaklee. insentif shaklee terbaik.

Kenapa Saya Memilih Shaklee Sebagai Business & Career

Everyone has a story to tell

Shaklee Effect pada diri sendiri

Asalnya hanya untuk mencuba makan supplement bagi masalah period pain yang saya alami selama 5 tahun. Masa tu masih belum kahwin lagi, tahun 2011. Penat hanya bergantung pada ubat tahan sakit setiap bulan. Bila dah sihat, tiada lagi period pain lepas 2 bulan amalkan Shaklee, terus jatuh cinta dengan produk Shaklee sehinggalah hari ni. Dari perlu menahan sakit sampai perlu ambil mc setiap bulan kepada

Semua pun tau kan product Shaklee memang terbaik dan berksan. Ainul sendiri memang amalkan sejak 2011. Asalnya untuk bagi tenaga bila menyusukan anak. Bila dah jatuh cinta sampai sekarang tetap makan

dan Ainul sendiri dapat banyak effect dari makan Shaklee. Dari macam makcik makcik walaupun belum 30tahun huhuhu, masalah hb low masa pregnant, masalah luka bersalin normal yang teruk sampai tak boleh duduk, masalah berat badan

stok shaklee banyak laku keras

1. Bonus Bulanan

Setiap bulan berpeluang untuk dapat duit bonus. Jumlah inlimited. Bermula dari 2 angla hingga ke 6 angka. Macam Gee sendiri dapat bonus 4 angka tiap bulan dah macam orang bekerja.

2. Untung runcit

Ini yang seronok. Jual mana-mana produk Shaklee boleh dapat untung runcit. Setiap produk ada harga ahli dan harga pasaran. Jadi, boleh dapat untung runcit segera bila jual harga pasaran. 

3. Bonus kereta

Bonus ni antara yang paling menarik dan semua pengedar Shaklee nak rebut. Cara nak dapat car bonus ini juga ada syarat dia. Dan bila cukup syarat sampai bila-bila selagi aktif akan terus dapat. Nilai bonus ini juga unlimited. Paling minimum dapat dalam Rm500 dan paling tinggi unlimited! Ada yang cecah 5 angka sebulan hanya untuk car bonus! 

Untuk tahun 2021 yang lepas Gee berjaya dapat car bonus tambahan lebih Rm500. Bila dapat bonus kereta ni tentunya bonus peribadi tadi makin bertambah. Alhamdulillah asbab buat bisnes Shaklee ni Gee berjaya dapatkan kereta produa myvi guna payslip Shaklee. Gee beli kereta ni untuk kegunaan keluarga juga.

4. Insentif trip

Dengar trip pastinya melancong. Shaklee Malaysia juga ada buat trip melancong percuma, sepenuhnya pihak syarikat yang menaja. Dan trip ni khas untuk leader-leader yang layak yang cukup syarat. 

Ada 2 jenis trip iaitu regional trip dan international trip. Untuk cycle 2023/2024 ini bagi regional trip naik royal carribean cruise bermula dari Singapore ke Phuket Thailand. Dan satu lagi international trip ke Japan (Osaka, Nara, Kyoto) atau boleh pilih trip Umrah bagi yang beragama Islam.

5. Rankup dan dapat duit

Satu lagi insentif menarik yang Shaklee Malaysia buat tahun ini bermula cycle baru 2023/2024. Sesiapa yang rank up supervisor dan senior supervisor dan kekal efektif 3 bulan berturut akan dapat duit tambahan!

Untuk yang naik rank supervisor baru atau lama bakal dapat duit bonus dalam Rm5000-Rm6000 untuk 3 bulan berturut. Yang penting bila dah rank up terus kekal efektif boleh dapat duit cash.

Banyak kan duit bonus tu? Kiranya dalam sebulan boleh dapat dalam Rm2000. Best kan? Dah macam orang kerja jugak ni. Siapa nak bagi duit banyak tu pada kita? Lagi-lagi suri rumah ni kena ada juga buat ‘side income’ untuk tambah mana yang perlu atau buat belanja sendiri.

Cara untuk dapat insentif Shaklee terbaik Malaysia ini

Mudah saja jika anda berminat nak join, yang penting kena berdaftar jadi ahli Shaklee dululah. Cara daftar jadi ahli Shaklee:

  1. Bayar yuran ahli Rm35 atau
  2. Beli mana-mana produk cukup 100 point dapat free ahli

Mudah saja jika daftar. Yang penting bila dah daftar keahlian tu boleh terus mula berbisnes jika niat nak tambah income. 

Best kan? Ada macam-macam bonus dan insentif yang Shaklee Malaysia bagi. Jika dapat semua tu lagilah seronok rasa. Macam bonus bulanan tu dah macam gaji bulan-bulan dapat. Memang Gee guna untuk bayar macam-macam komitmen setiap bulan. 

Apa nak buat jika dapat bonus tambahan banyak dari Shaklee?

Bila dapat bonus tambahan tu pastilah bertambah banyak. Pastinya ada macam-macam nak buat hihi. Contohnya Gee akan bayar lebih zakat, bagi lebih pada mak ayah, bagi lebih untuk sedekah, dan buat simpanan lebih juga! Dan juga nak ajak lebih rama lagi rakyat Malaysia yang nak buat bisnes bersama Gee!

Apapun yang penting nak dapat bonus banyak ni kena ada usaha lebih juga. Moga Gee terus konsisten dan komited buat bisnes Shaklee. Nak bantu lebih ramai lagi yang sama-sama nak buat income tambahan melalui bisnes ini.

Bisnes ini dah macam lubuk duit sebab ada pelbagai insentif yang disediakan buat semua pengedar yang fokus bisnes. Yang utama kena rajin dan bersemangat nak buat.

Boleh hubungi Gee terus atau klik gambar untuk pautan whatsapp. Gee akan bantu bagi yang berminat nak menjana income atau try buat bines insentif shaklee terbaik.

Leave a Reply