Mossad Ejen Yahudi ?

mossad ejen yahudi

MOSSAD EJEN YAHUDI DI MALAYSIA ? Hari ni kecoh pasal Orang Malaysia yang jadi agen Mossad yang kena tangkap sebab culik warga Palestin. Pakcik tak terkejut pun sebab dah lama tau bersepah agen asing kat Malaysia ni.

Mula-mula sekali pakcik dengar ada kes yang benar- benar melibatkan agen Israel ni pada awal tahun 90an dulu masa tu pun pakcik baru je masuk polis. Beberapa tahun lepas pakcik pernah tulis pasal Agen Mossad ni.

Hari ni Pakcik share sekali lagi.

Mari Pakcik BlackWater nak citer sikit pasal MOSSAD.

-MOSSAD ialah badan perisikan luar negara milik Israel.
Dalam bahasa Ibrani ia dikenali sebagai HAMOSSAD IE-MODIIN ULE-TAFKIDIM MENYUHADIM.

-Ia cukup dikenali sebagai salah satu organisasi rahsia paling efektif di dunia.

MOSSAD ditubuhkan 13 Disember 1949.Di mana tujuan awal ia ditubuhkan adalah sebagai lembaga pengurusan pusat ketika pembentukan Israel di Palestin.

-MOSSAD memilih agen-agennya 3 tahun sekali.Biasanya 5000 calon disaring dari seluruh negara serta mampu berbahasa Inggeris dan Arab dengan baik.Dari 5000 calon hanya 15 orang sahaja diambil.

-Agen-agen MOSSAD sangat berdisiplin.Selepas dilatih mereka diminta melupakan perkataan MOSSAD dari ingatan.

-Terdapat lebih kurang 12.000 orang agen MOSSAD yang dikenali sebagai Katsa atau Pegawai Kes di seluruh dunia.

Kasta Dalam Mossad

Setiap KASTA memiliki sebuah buku harian kecil yang dipanggil SEVEN STARS yang memuatkan nombor-nombor telefon dan agen-agen dalam bentuk kod rahsia.

-KATSA-KATSA ini mempunyai pembantu-pembantu yang berada di seluruh dunia yang dikenali sebagai SAYANIM atau SAYAN di mana jumlah mereka adalah sangat ramai serta di luar jangkaan jumlahnya dan daripada berbagai latarbelakang pekerjaan.

-Para SAYAN akan menyalurkan perbagai maklumat kepada KATSA-KATSA yang berada di rumah persembunyian atau pos operasi yang terletak di perbagai negara. SAYAN-SAYAN juga menjadi pasukan bantuan yang menyediakan apa sahaja keperluan MOSSAD bagi melancarkan misinya.

-Selain dari SAYAN satu golongan lagi dipanggil OTER iaitu pemberi maklumat atau pembuka jalan.
OTER biasanya orang tempatan sering digunakan oleh MOSSAD dalam misi-misi mereka.

OTER juga digunakan oleh KATSA bagi mencari dan melatih ahli baru.Gaji bulanan yang diterima OTTER sekitar USD3000 hingga USD5000.

-Selepas menjadi agen para KATSA akan bertugas sebagai JUMPERS yang menjalankan operasi di luar negara.Mereka akan dipantau oleh sebuah organisasi lain di dalam iaitu komemiute.

-Fungsi Komemiute ibarat seperti `MOSSAD di dalam MOSSAD` .
KOMEMIUTE lebih elit, lebih rahsia dan lebih rumit.

KOMEMIUTE ditugaskan memantau operasi anggota KIDON iaitu pasukan intelijen khusus yang sangat berbahaya.

KIDON bertanggunggjawab dalam setiap operasi penculikan dan pembunuhan.

KELENGKAPAN AGEN

-Setiap KATSA diberi sepucuk pistol sebagai senjata kedua manakala Senjata pertama mereka adalah menguasai kepantasan otak mereka sendiri sama ada ketika menyamar atau sesi soalsiasat.

-Kelengkapan lain adalah dokumen iaitu kad pengenalan, kad kredit dan apa sahaja dokumen berkaitan identiti penyamaran mereka. Dokumen paling penting adalah passport.

-Passport-passport yang palsu dibekalkan kepada mereka di dalam sesuatu misi.

JENIS-JENIS PASPOT

1.PASPORT TOP-(passport yang dilengkapi kisah penyamaran yang sempurna serta disesuaikan dengan kejadian sebenar yang pernah berlaku.sama ada kisah, nama yang terlibat, tempat dan peristiwa berkaitan tetapi semuanya adalah palsu.

Pasport ini biasanya digunakan oleh KATSA yang menjadi orang penting di sesebuah Negara di luar Israel.

2.PASPORT OPERASI LAPANGAN KERJA-(Digunakan bagi melaksanakan misi-misi di luar Negara)

3.PASPORT SEKALI GUNA-(passport-pasport curi yang digunakan oleh KATSA)

4.PASPORT PENYAMARAN.-(passport yang dilengkapi dengan kisah penyamaran yang direka sepenuhnya.Nama yang tertera di pasport juga tidak wujud)

-MOSSAD mempunyai bahagian yang menguruskan perkara berkaitan percetakan dokumen-dokumen palsu sendiri seperti passport-pasport semua negara dan juga mencetak wang palsu negara lain bagi membiayai operasi-operasi luar Negara.

-Pasport-pasport palsu dan wang palsu tersebut mampu dicetak dengan kualiti yang sempurna serta mengikut piawaian negara-negara tersebut.

-Para KATSA juga diajar mengenai islam oleh para professor dan intelektual Yahudi kelas 1.

Mereka belajar mengenai sejarah Islam,bahasa Arab dan firqah di dalam kelompok islam, mazhab, adat istiadat malah perbagai perayaan dalam islam.

Mereka benar-benar mempelajari islam dari akar umbinya.Tidak keterlaluan dikatakan, seseorang KATSA lebih memahami islam berbanding sesetengah orang islam itu sendiri.Seorang agen MOSSAD juga sangat faham mengenai sesebuah negara itu berbanding dengan penduduk tempatan sendiri.

-Skop penugasan MOSSAD sangat luas.Ia merangkumi PERCATURAN POLITIK, PENYUSUPAN PROFESSIONAL di kalangan intelektual, perdagangan dan perniagaan strategik sehingga pembunuhan tokoh-tokoh yang dianggap membahayakan kepentingan Israel. mossad ejen yahudi ?

Nota –Dari penelitian dan pemerhatian.

Di Malaysia terdapat sebilangan orang dari kalangan ahli politik , ahli perniagaan, peguam, NGO, wartawan, polis dan tentera yang mempunyai CIRI-CIRI sebagai SAYAN atau SAYANIM dan OTER kerana di Malaysia Yahudi dan MOSSAD telah masuk secara halus lama sebelum Malaysia Merdeka lagi.Jadi sila peka dengan siapa anda bergaul.

-Mari berfikir diluar kotak dan dari sudut KESELAMATAN NEGARA serta untuk keamanan Malaysia.

Wanita Malaysia yang ditangkap tu Idarahayu Zainal cuma Mossad kecil (OTER) sahaja.

Selain dia ada banyak lagi yang masih bebas di Malaysia ni dan mereka kaya raya, duit tak habis.
Mana ada agen asing yang miskin.
Kalau gaji kecil siapa nak jadi spy.

Kakitangan yang kena tangkap bersama dengan dia tu kadang-kadang buat job part time je sebab tu buat kerja tak ‘clean’ dan ketangkapan.

-Kalau tiba-tiba ada orang politik atau mana-mana pihak yang tiba-tiba tak puas hati dengan penangkapan ini maka sahlah itu geng mereka.Perhatikan nanti pasti ada yang ‘triggered’.

1 sel tumbang ada 9 sel lagi yang sedang mengatur strategi. mossad ejen yahudi ?

Kenapa Yahudi Menguasai DUNIA ?

Sapa pernah dengar bwnda nih ? Oh sebelum tuh tahniah semua sebab bonus hangpa semua dah masuk. Tahniah kepada yang berjaya target bonus, capai target.

Alhamdulillah kami dah hampir 4 tahun dengan shaklee, satu USIA yang muda lagi berbanding dengan orang main. Tapi ada satu benda kami tahu, sepanjang kami but shaklee. Rahsia bertahan yang paling bermotivasi, but kami terus kekal ialah ILMU, ia KNOWLWDGE.

Kalau korang rasa shaklee ni produk magik ajaib file, bacalah #landmarkstudy bacalah info setiap produk. Produk shaklee dibuat berdasarkan kajian, yang but pun saintis. Yang betul btul Java falsafah diorang, semuanya mesti nature Dan take boleh ada drugs Dan macam macam lagi.

Begitu jugak dengan kita, kalau rasa nak bertahan lama. Nak wariskan legasi business korang, silalah tanamkan cinta ILMU, promote dengan ilmu, banyakkan membaca. Tulis ilmu baru korang dalam blog atau page, dan sebagainya.

Ingat kita no bukan tahap artist, tahap nasi lemak Anak dara, bukannya ahli politik. Tapi korang tahu tak, YAHUDI menguasai dunia. Sebab diorang yang pegang semua kunci KNOWLEDGE dalam dunia ni, semuanya dengan knowledge OK ? So keep on sharing sharing sharing sharing…..sampai muntah demam, tuh je rahsia nak dpt SALES. mossad ejen yahudi ?

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply