review selendang nikah

Review Selendang Nikah

Review Selendang Nikah ? Pada kesempatan kali ini, kita akan membahas tentang Selendang Nikah. Selendang Nikah merupakan salah satu elemen penting dalam busana pengantin, terutama bagi pengantin perempuan. Selendang ini…
selective focus photography of silver colored engagement ring set with pink bow accent on throw pillow

Bad Vendor

BAD VENDOR ? lama nuha perap nak story mori pasal ni. daripada nuha tengah hot meletop-letop sampai dah cool, dah malas nak ingat. dah kahwin da pon kan. but still…
jasmine tomyam bukit jelutong

Jasmine Tomyam Bukit Jelutong

Jasmine Tomyam Bukit Jelutong ? Aktiviti lepas COD shaklee ialah biasanya pergi makan. Lepas hantar set basic vitalea dan vitamin C kepada kak maslinah , kitorang cari tempat makan kat…
lemang sedap shah alam

Lemang Sedap Shah Alam

lemang sedap shah alam ? Nak cerita pasal raya dulu dan raya sekarang nih, alamak banyak gilelah, kalau cerita memang best. Banyak banyak baca yang abg mut cerita pasal perjalanan…
nasi lemak pak ayub

Nasi Lemak Pak Ayub

Entry pagi pagi ini ialah sarapan yang berat dengan lemak, iaitu nasi lemak yang di makan kat kedai Nasi Lemak Pak Ayub . Lokasi nya betul betul dalam pasar seksyen…
chalet kampung mr os

Chalet Kampung Mr OS

Chalet kampung mr os ? Semalam, gua baru je balik dari Kuala Kangsar selepas menghadiri perkahwinan saudara Fahrizal Asmy dan pasangannya Atiqah Rahim. Kiranya, gua gerak ke kuale hari jumaat,…
fries and burger on plate

Food Festival Sangat Best

Memang seronok, kalau korang pergi Food Festival sangat best. Bayangkan dalam tuh macam-macam makanan ada, hahaha, memang best, kalau korang jenis orang sponsor, bos ajak makan, dalam tuh macam-macam makanan…
bubur jagung shah alam

Bubur Jagung Shah Alam

Bubur jagung shah alam ? Salam sejahtera semua, apa khabar ? Buat anda yang setia membaca blog saya yang tak berapa nak cun ni, jomlah petang ni saya nak share…
buffet ramadhan area bangi

Buffet Ramadhan Area Bangi

buffet ramadhan area bangi ? Alhamdulillah, dah masuk puasa nih, korang nak try berbuka di luar ? Ke korang saje saje jalan bangi nak jumpa dengan member, atau saje saje…
Nasi Lemak Shah Alam

Nasi Lemak Shah Alam

Cerita pasal nasi lemak shah alam ni banyak. Jadi yang ni kiranya episod pertama, cerita sejarah nasi lemak yang pernah wujud dekat shah alam nih. Nasi Lemak UTC Mahal ?…
Kaedah Mokhdar

Kaedah Mokhdar

HAFAL NOMBOR GUNA KAEDAH MOKHDAR. Dulu teknik ni dah lama ada, ingat masa tuan mokhtar datang memperkenalkan kaedah mokhdar nih, kitorang satu sekolah rendah kagum nak dia boleh buat calculatiom…