Din BOM SUP UTARA

Din BOM SUP UTARA

Malam ni kami geng supermom mkan makan di tempat cruise MELAKA ni, di Din Bom Sup Utara. Hooo nampaknya memang sedap, dan power, tapi macam biasa, kena rasa dulu le,…
bina website sendiri

Bina Website Sendiri

Susahnya Nak Bina Website Sendiri! Nak Upah Orang Pula Mahal. Sekarang nak bina web kena upah web designer dari harga RM500 - RM4000 untuk satu web. Mana tak pening kepala…
Restoran Mamu AK Bistro

Restoran Mamu AK Bistro

Restoran Mamu AK Bistro ? Macam mana lah anak anak suka makan sini ? Oklah not bad. Sebab dah dekat dengan rumah kami setia Alam. Padahal sebelum nih saya dah…
Laptop Area Kedah AzharPC

Laptop Area Kedah AzharPC

Laptop Area Kedah AzharPC. NAK CARI LAPTOP AREA ALOR SETAR ? CARI AZHAR PC. Kami sebenarnya nak cari charger laptop untuk mama. Nak dijadikan cerita, mama tertinggal charger laptop .…
thermomix

Menyesal Beli Thermomix ?

Menyesal Beli Thermomix ? Dari korang beli mesin thermomix lambat nak mampus terkebek kebek nak memasak, nak buat teh tarik pun sampai sejam. 7k tu kau beli mesin basuh pinggan…
tengku asmadi atomy

Tengku Asmadi Atomy

Tengku Asmadi Atomy. Lelaki yang ku kenal ini tidak kenal erti kalah. Dia sentiasa bangkit dalam apa jua situasi dengan idea ataupun peluang baru.Lelaki yang ku kenal ini konsisten dan…
Kelebihan Slimocha

Kelebihan Slimocha

Kelebihan Slimocha .SLIMOCHA NI ADIK BRADIK HKT..yang mane x leh/takut nk telan capsule tu bleh amik SLIMOCHA ni.. APA KELEBIHAN SLIMOCHA? Haaa Kelebihan Slimocha ialah mampu membakar lemak degil seluruh…
Soft Sell Examples

Aniena Beauty Care

The advantages and functions of Aniena Beauty Care products are really good. The latest products from local children are suitable for all skin types, from young to old. Can see…
mutiara spa saujana utama

Mutiara Spa Saujana Putra

Mutiara Spa Saujana Putra ? Apa yang menarik pasal spa nih ? hhahaha, aku penatlah nak cakap, tapi nak diceritakan , spa ni jauh nun di Saujana Utama, tetiba wife…
sarapan best shah alam

Sarapan Best Shah Alam

Sarapan best shah alam ? Hehhee, saya tukar tajuk sikit untuk cabaran hari ketiga. Kali ini saya nak share dengan anda , tempat sarapan best yang saya mesti pergi, kalau…
applications blog blogging blur

Kelas Blog Percuma ?

Kelas Blog Percuma ? Sebenarnya tiadalah percuma, tapi kelas yang dibuat ini adalah hasil dari usaha sama Cikgu Nurul dan rakan rakan lain untuk menjayakannya. Yuran RM 10, sekadar yuran…