Produk AVG Forever Living

Produk AVG Forever Living

Hi, salam!

Saya nak share kan kebaikan AVG by Forever Living ni. Sebelum tu nak bagitau saya ni bukanlah pakar pemakanan, nutrisi atau pun doktor pakar. Apa yang saya buat ini telah pun dibuat banyak kali oleh pengguna lain. Cumanya saya buat dalam version saya la. hehe.

Dalam eksperimen ni, kita menggunakan air masak, betadine sebagai pengganti toxic dalam usus dan juga maggie mee pengganti sebagai usus kita.

Bila toxic berada dalam usus kita, usus (maggie) akan menyerap dan menyimpan toxic2 tersebut dan menyebabkan usus kita kotor.

Walau pun kita minum air masak dgn byk, toxic masih berada dalam usus kita. Tapi dengan AVG, serat2 aloe vera dapat menyerap toxic2 tersebut dan mencuci usus kita. Kita boleh lihat betadine menjadi jernih seletah kita menuang AVG tersebut.

Maggie yg dicelup dengan AVG juga menghilangkan warna betadine tersebut. Ini menunjukkan usus kita semakin bersih dengan meminum AVG.

Bagus kan AVG by Forever Living ni? Ia dapat detox usus kita. Setelah itu barulah usus kita dapat menyerap nutrisi2 baik yg diperlukan badan. Sebab tu ada org consume mcm2 utk jadi kurus tapi tak berkesan sebab usus kotor dan tak dapat menyerap nutrisi2 baik. Kenalah bersihkan usus dulu. Usus kita ni ialah ibu segala penyakit. Kalau tak jaga usus, ia boleh menyebabkan macam2 penyakit.

Apa2 pun efek dia berbeza utk setiap pengguna. Mungkin ada sesetengah perut pengguna bertindak balas dengan aloe vera. Sila dapatkan nasihat doctor jika anda mengalami alahan.

Kalau berminat dengan produk yg baik ni, boleh whatsapp/pm wife sy Redzlin Hasyim di nombor 012-4326777 atau pun boleh order di fb Wonder Bonda

Leave a Reply

%d bloggers like this: