cara omad diet

Cara Omad Diet

Cara omad diet ada banyak, tapi boleh gabungkan dengan pelbagai diet yang berkesan. Saya kumpulkan beberapa cara dan testimoni terbaik orang buat IF dan sebagainya. Diet Keto OMAD Cara Apek…
perut masih buncit

Perut Masih Buncit

Perut masih buncit walaupun dah turun berat badan? Itu tanda visceral fat anda masih tinggi. Visceral fat tidak sama dengan lemak yang berada di bawah kulit anda (subcutaneous fat). Orang…
makan sekali sehari

Makan Sekali Sehari

Makan Sekali Sehari ? Diet Low Carbs High Fat. Makan sekali sehari dah kenyang, mudah bakar lemak, cepat kurus. Saya buat video ni utk jawab soalan yg diberikan oleh seorang…
kopi untuk diet

Kopi Untuk Diet

Kopi Untuk Diet ? BERITA BAIK UNTUK PEMINAT KOPI DAN TEA...Kini tak perlu tkt lagi nak minum air kopi atau air tea.. sbb air kopi & tea ni tidak akan…
rakyat malaysia ketagih gula

Rakyat Malaysia Ketagih Gula ?

Rakyat Malaysia ketagih Gula ? Memang betul pun, sekarang ini macam macam makanan viral . Dari milo tabur dalam satu tong, lepas itu donut gergasi, dan macam-macam lagi. Tapi yang…
tips jerawat amyra rosli

Tips Jerawat Amyra Rosli

Tips Jerawat Amyra Rosli ? NAMA gadis ini sememangnya semakin mendapat tempat dalam kalangan peminat seni tanah air. Bukan sahaja berbakat dalam bidang lakonan, aktres yang bakal menginjak usia 24…
cengkih buat lelaki tersengih

Cengkih Untuk Zakar ?

Cengkih untuk zakar ? juga dikenal sebagai bunga cengkih atau clove dalam bahasa Inggris, adalah rempah-rempah yang umumnya digunakan dalam masakan untuk memberikan rasa dan aroma yang khas. Namun, beberapa…
ubi untuk diet

Ubi Untuk Diet ?

Ubi Untuk Diet ? Banyak ubi perkara ubi, Ubi keledek ditanam orang, Banyak budi bernama budi Budi yang baik dikenang orang. Eh gitu. Saya tak salah group saje je hari…
buah betik

Buah Betik

Buah betik memang banyak zatnya serta berkhasiat. Antara khasiat yang paling ‘popular’ adalah untuk mengubati rabun mata. Entah benar ataupun tidak saya kurang pasti. Tetapi jika dirujuk pada bahan bacaan…
kopi tanpa gula

Kopi Tanpa Gula

Kopi Tanpa gula ? Terdapat begitu banyak faedah kopi untuk kesihatan tubuh lelaki dan wanita. Ada yang menggunakan kopi hitam untuk wajah dan tidak sedikit yang melakukan diet lebih sihat…
makan ubat

Ubat Sintetik Tiruan

Ubat Sintetik Tiruan. Setiap ubat yang dibuat oleh syarikat perubatan (BIG PHARMA) adalah dari jenis sintetik iaitu tiruan (bukan dari bahan semulajadi). Pfizer dan astrazeneca pun adalah syarikat perubatan (BIG…
bahaya ubat saxenda

Saxenda Penyebab Bunuh Diri ?

Saxenda Penyebab Bunuh Diri ? Saxenda adalah ubat yang mengandungi bahan aktif liraglutide dan digunakan untuk mengurangkan berat badan pada orang dewasa yang mengalami obesiti atau kegemukan. Ubat ini bertindak…