kurus luar gemuk dalam

Kurus Luar Gemuk Dalam

Kurus luar gemuk dalam adalah masalah yang melanda ramai orang bila dah berjaya buat diet. Mereka rasa mereka kurus, tapi sebenarnya ada masalah menanti. Apa sebenarnya yang berlaku ? Jom…
cut sugar tak kurus

Cut Sugar Tak Kurus ?

Cut Sugar Tak Kurus ? Cut sugar TAK BUAT KURUS awak . 100g gula pasir mengandungi 394kcal,94g karbohidrat. Kita tak ambil gula sampai 100g sehari, banyak tu . Paling kurang…
pandang ringan jalan kaki

Pandang Ringan Jalan Kaki ?

Saya dulu selalu pandang ringan dengan jalan kaki. Rasa macam tiada kesan sebenarnya sangat sangat membantu untuk turun lemak kita. Tapi sebenarnya tidak. Aktiviti yang sangat sangat mudah seperti jalan…
Diet Untuk Sugar Burner

Diet Untuk Sugar Burner

Diet Untuk Sugar Burner. Orang sugar burner ni body dia tak reti nak guna lemak badan sendiri untuk dibakar jadi tenaga. Punca dia sebab gula tinggi dalam badan.Akibatnya hormon kenyang…