ANGGUR

Peluang Untuk Penganggur

Tilam Amway Memang Best Berkualiti Mantap Tulang Belakang

Tilam Amway Memang Best Berkualiti Mantap Tulang Belakang

TILAM Amway CHIROMAX FRESHGUARD DREAMLAND . OK ke OK SANGAT ada TILAM yang BEST dan BERKUALITI, yang dapat membantu masalah-masalah anda? Jenama DREAMLAND yang bukan kaleng-kaleng. Harga yang berbaloi dengan kualitinya yang sangat mantap‼️

Kesukaran Tidur Malam

KESUKARAN untuk tidur pada waktu malam seringkali dikaitkan dengan tekanan atau kafein, tetapi pemilihan tilam juga turut memainkan peranan yang penting. Tidur yang berkualiti telah diperkaitkan dengan banyak faedah kesihatan termasuk pengekalan berat badan yang sihat, peningkatan konsentrasi dan produktiviti, pemaksimuman prestasi atletik, fungsi imun dan interaksi sosial yang meningkat sambil mengurangkan risiko keradangan, kemurungan, penyakit jantung, strok dan penuaan pra-matang.

Malangnya, ramai di kalangan rakyat Malaysia dipercayai mengalami gangguan tidur. Ini termasuk kesukaran untuk tidur, terjaga pada tengah malam dan keletihan selepas bangun dari tidur sambil mengalami simptom-simptom yang berkaitan dengan kekurangan tidur seperti sakit kepala, masalah konsentrasi, sakit bahu atau leher, serta perubahan mood.

Sebuah kajian pada tahun 2015 menunjukkan bahawa rakyat Malaysia hanya mendapat purata tidur sekitar 6.4 jam sahaja setiap hari, walaupun 8 jam sehari disyorkan untuk keseluruhan kesihatan dan kesejahteraan seseorang. Tema Hari Tidur Sedunia untuk tahun ini, “Better Sleep, Better Life, Better Planet” (“Tidur Lebih Baik, Kehidupan Lebih Baik, Planet Lebih Baik”), adalah “panggilan bangun” untuk rakyat Malaysia mengutamakan tabiat tidur yang baik.

Terdapat banyak punca tidur yang tidak sempurna. Ini termasuk tekanan, waktu tidur yang tidak teratur, diet yang tidak seimbang, statik badan dan gaya hidup. Walau bagaimanapun, satu penyelesaian kepada masalah-masalah tersebut adalah semudah menukar tilam seseorang.

Kebaikan Chiromax Freshguard Dreamland

💪🏻 DIREKA KHAS UNTUK TULANG BELAKANG
💪🏻 MEMBANTU ANDA YANG ADA MASALAH SAKIT BELAKANG
💪🏻 MEMBANTU ANDA YANG KERAP SAKIT-SAKIT BADAN
💪🏻 MEMBANTU ANDA YANG ADA MASALAH SUSAH NAK TIDUR
💪🏻 GANGGUAN PASANGAN YANG MINIMA
💪🏻 KALIS AIR
💪🏻 ANTI-NYAMUK
💪🏻 ANTI HAMA
💪🏻 ANTI DEBU
💪🏻 ANTI PEPIJAT
💪🏻 WARRANTI SRPING MIRACOIL 15 TAHUN

Terdapat dalam 3 saiz :

✅ SINGLE – RM 1,377.60
✅ QUEEN – RM 1,938
✅ KING – RM 2,334

Kenapa perlu bayar sehingga melebihi 5 tahun dengan jumlah RM 6000 – RM 9000 sekiranya anda boleh miliki TILAM LAIN DARI YANG LAIN ini dengan hanya 1 tahun lebih berjumlah RM 4000 ke bawah sahaja?

✅ KUTU SEHINGGA 12 BULAN
✅ TUNAI
✅ TIADA FAEDAH TAMBAHAN
✅ TIADA KONTRAK
✅ TERUS JADI HAK MILIK

Maklumat lanjut, tekan link https://www.wasap.my/60177543935/tilamdreamerlad

 KELEBIHAN TILAM Dreamland Amway  *Warranty 15 tahun*

🍀 Tilam dreamland ni kalis air, ketidaktelapan air dan pelepasan kesan/kotoran.
🍀 Antidebu hama , antibakteria n antifungus.
🍀 Di uji dan terbukti oleh pakar penjagaan bahagian belakang, elok sgt utk org yg ada masalah sakit belakang.
🍀 Antibau, ada tilam kalau dah lama2 berbau. nak jemur bukan senang.
💥💥💥BERITA MENGEJUT💥💥💥
Baru ni ada pengguna tilam Dreamland Amway share, beliau diuji dengan terlibat dalam ujian banjir.
Apa yang mengejutkan tilam Amway langsung tak terjejas, masih boleh digunakan seperti biasa 😱😱😱
Dahsyatnyaa DreamLand nihhh 👍🏻👍🏻👍🏻
Sapa yang belum ada lagi boleh la usaha dapatkan😊😊
Berminat boleh wasap admin ye.
Free delivery ke rumah ye

Tilam Untuk Bonda

Alang2 dpt closed Tilam Amway sebutir dan anak soleh buat masalah pada tilam Amway bonda, maka bonda nak up post pasal Tilam kesayangan bonda ni.. Puas hati mmg worth my money. Walaupun dah bermacam kes berlaku pada tilam ni gara2 anak soleh, bonda is okay 😎🙄.. Byk kali dh uwais terkencing atas tilam ni.. nasib baik KALIS AIR! Pastu tadi, dio gi leset coklat buat karya termahal atas tilam bonda! Hmm apa lagi, guna ja PreWash SA8 dan gosok2 guna SA8 bleach.. tadaaa! No peta2 no kotoran.. macam baru beli walhal berliku onak duri yg telah tilam bonda tempuhi.. yg penting, 15 tahun warranty.. haa guna lah kau mat uwais!

2nd Mac.. Dlm busy2 masih sempat settlekan belian tilam.. Sbb tu saya suh korang ajak sape2 je join amway. Sbb biasenya kita rekemen mmg x jalan. Tapi bila org lain rekemen cpt je decide. Nasib baik dia dah amway ngan my team..
Dia sakit tulang belakang. Kawan2 ofis rekemen tilam amway.. Dia survey kat luar, lagi mahal dpd amway..

*Tilam Chiromax FreshGuard Dreamland*

Sistem Spring Miracoil diuji dan disahkan oleh pakar penjagaan bahagian belakang badan dan direka untuk memberikan sokongan tulang belakang yang unggul. Dapatkan tilam ini untuk tidur malam yang lena.
*Ciri-ciri*
8 Ciri-ciri Sistem Spring Miracoil yang Tersendiri:
1) Sokongan tepi yang unggul
2) Gegelung berterusan yang tinggi di zon pusat
3) Sokongan badan yang lebih kukuh
4) Dibaja haba sepenuhnya untuk kekuatan yang hebat.
5) Gangguan pasangan yang minimum
6) Sokongan di kedua-dua belah untuk sepanjang hayat
7) Sangat selesa dan tidak berketul
8)Selamat dan boleh dipercayai.
– Binaan tidak perlu diterbalikkan Eurotop untuk penggunaan yang tidak rumit.
– Corak kuilt yang baru untuk meningkatkan kemewahannya.
– Tidak telap air dan pelepasan kesan/kotoran dengan kemasan Aquagard (Nuva 2114, Germany). Lapisan pelindung tidak telap air. Cuma lap lebihan cecair dari fabrik tilam.
– Mampu menangkis bau busuk (Bayscent Neutralizer, Belanda).
– Antidebu hama, antibakteria dan antifungus (Sanitized, Switzerland).
– Terdapat tiga saiz: Bujang, Kelamin dan Besar.
*Manfaat*
Memberikan anda sokongan tulang belakang dan badan yang unggul anda tidur.
Diuji dan terbukti sebagai tilam untuk sakit belakang: 84.9% rakyat Malaysia lebih menyukai Spring Miracoil (Penyelidikan yang dijalankan oleh Taylor Nelson Sofres).

Boleh Beli Tunai Atau Ansuran

Yup.. betul tapi bukan la AMWAY yg buat.. tilam ni jenama Dreamland.. memang kilang Dreamland yg buat. Tapi kenapa AMWAY jual? Sebab biasa benda yg berkualiti dan bermutu tinggi ni harganya mahal.. tapi tak semua org dapat miliki secara c@sh.. betul x?

Jadi kita boleh bagi pilihan sama ada nak ansur@n tun@i atau secara kredit card (6/12 bulan) semuanya tanpa interest. Supaya semua org mampu memiliki barang yang berkualiti serta tahan lama walaupun dgn cara bayaran berbeza.

Ni customer kita beli 2 unit Tilam Queen tuk bilik tidur secara ansur@n. Dah macam hotel 5 bintang kan? Kediaman Kampung, Bilik taraf hotel. Sebab apa? Sebab customer mementingkan kualiti tido demi kualiti kehidupan harian. Best kan?

Leave a Reply

%d bloggers like this: