Vaccine Detox Protocol

Vaccine Detox Protocol

Vaccine Detox Protocol “Covid is worst in pregnant mom because of the HYPERCOAGULABILITY STATE”
Kata pakar.

Covid adalah terburuk/paling teruk apabila ianya berlaku pada ibu-ibu mengandung disebabkan mereka ada satu kondisi di mana darah mereka senang membeku.

Tiada kobid pun darah mereka sememangnya sudah pun cenderung untuk membeku berbanding orang-orang yang tidak mengandung. Perubahan ini adalah satu proses fisiologi yang normal terutamanya apabila ibu berada di trimester yang ketiga. Ini adalah proses semulajadi yang sebenarnya bertujuan baik, ia berlaku supaya ibu tidak mengalami pendarahan teruk ketika proses melahirkan bayi.

Komplikasi Covid19 adalah penyakit radang darah beku. Sesiapa sahaja yang ada risiko darah mudah membeku, akan berisiko dapat komplikasi Covid 19, dan ini termasuk mereka yang mengandung.

Now, adakah saranan cucuk vaksin, selamat?

Cucuk vaksin bukan seperti minum air. Cucuk, and then TING! Antibodi naik.

Ada PROSES dia.

Semua asyik fikir end result.
Ada antibodi. Selamat.
Ada antibodi. Selamat.
Ada antibodi. Selamat
Never once fikir apa kandungan vaksin dan APA PROSES IN BETWEEN.
Adakah proses tak penting, asalkan antibodi naik?
Adakah proses cari duit tak penting, asalkan dapat duit?
Adakah cara promosi orang cucuk tak penting, termasuklah tunggang kematian is ok, asalkan misi tercapai?

Kita akan pastikan apa yang dilakukan untuk mencapai matlamat tu, selamat dan beretika, betul tak?

Sebelum ini ramai sangat doktor pesan, sementara nak naik antibodi, jangan pergi mana-mana, jangan sangka diri kebal, imuniti boleh ‘turun’ sekejap sebelum naik. Apa maknanya tu? Bermakna ada PROSES dia, betul tak?

PROSES inilah yang boleh lead to various AEFIs, bergantung pada badan masing-masing.

1) Apa kesan PROSES itu kepada sel-sel imun yang lain, selain protein nama antibodi?

Ingat tak saya pernah mention T-CELLS.
T-cells are big players of immunity, dua pertiga darinya BEING WIPED OUT IN THE PROCESS.
Ever wonder why, positif lepas vaksin? Detox yang tidak sempurna because its main player being wiped out.

2) Adakah PROSES itu cegah darah beku atau menambahkan RISIKO DARAH BEKU? Fikir.

PROSES naikkan antibodi ini ‘pro-radang’ atau ‘anti-radang’?
Proses yang bersifat ‘pro-radang’, apa kesannya kepada pembekuan darah?
Mengapa pakar-pakar di luar negara menekankan tentang ‘post-vaccination microclots’ dan ujian seperti interleukin-6, interferon alpha, D-dimer, fibrinogen dan C-reactive protein?
D-Dimer.
Risiko apa yang mereka monitor itu??

3) Apa pula PROSES SELEPAS antibodi naik?

Pernah dengar cross-reaction?
Pernah dengar autoantibodies?
Apa benda yang Dr. Yeadon cakap tentang “vaccine-induced autoimmune attack on their own placenta”?
Who is Dr.Yeadon, jangan tak tahu.
Syncytin, protein placenta sama jujuran genetik dengan spike protein, apa kesan cross-reacting vaccine antibodies ke atas syncytin? Apa effect pada kehamilan dan kesuburan? Ada sesiapa di Malaysia educate pasal ni?

4) Apakah PROSES melawan virus selepas itu efisien?

Pernah dengar ADE. Aktiviti virus dipertingkatkan oleh antibodi yang sepatutnya menghalang kemasukannya ke dalam sel.
Fenomena Trojan Horse.
Antibodi terhasil tidak berfungi seperti dijangkakan (non-neutralizing). Sebaliknya antibodies terhasil memudahkan kemasukan virus dalam sel-sel tentera melalui ‘ekor’ dia dan menyebabkan replikasi virus di dalamnya dan kemusnahan sel-sel tentera tersebut secara besar-besaran yang mana, sebelum vaksinasi tidak ada risiko sedemikian.

Sel-sel tentera pula, bila diaktifkan dengan cara sebegini, membebaskan protein dan molekul-molekul penyebab ‘cytokine storm’.
Apabila ini berlaku, adakah treatment yang mereka guna sekarang boleh hentikan proses in dari jadi lebih teruk?

Nampak tak.
And the most important thing, korang bukan cucuk antigen. Korang cucuk bahan yang beri arahan pada sel dalam badan untuk hasilkan antigen.
You all selalu skipped that part!

Yg ambik mRNA atau viral vector, hasilkan spike protein tu dulu in the process, sebelum develop antibody. Your own cells produce the spike protein, do you know what it means?

If you think that the spike proteins produced by your own cells lepas dapat instruction from the mRNA are not the same as the spike proteins of the real virus, THINK AGAIN. How can you confirm that? The ‘real’ virus pun never being isolated in the first place, so macam mana boleh tau, the spike protein being produced by your own cells tak sama dengan real virus? Compare dengan apa? WHERE IS YOUR CONTROL? (Yang faham, faham)

ANTIBODIES DO NOT EQUAL IMMUNITY.

Jangan sebab kerasukan emosi nak kejar antibodi, masalah lain timbul pula.

Pernah dengar kematian akibat ADE yang berlaku pada kanak-kanak Filipina yang disuntik dengan vaksin denggi? Tau tak apa jadi pada doktor-doktor dan saintis-saintis yang terlibat mempromosi vaksin denggi di sana?

Kebanyakan kami sampaikan something versi bagi mudah paham.
Selebihnya untuk semua buat pembacaan sendiri dan buat keputusan sendiri.
Saya bukan lecturer.
Saya bukan doktor, just someone yg grad with medical degree. I have to emphasize this many times, sebab ramai betul busuk hati.
Saya cuma boleh pesan, ini keputusan antara hidup dan mati. Cucuk atau tidak cucuk, mati itu pasti. But again, apa jalan yang anda pilih?

Mothers, boleh follow Dr. Tetyana Obukhanych, Ph.D. in Immunology Rockefeller University, NY, postdoctoral research training at Harvard Medical School in Boston, MA, and at Stanford University School of Medicine in Stanford, CA.
Baca buku dia tulis. She wrote from a perspective of a mother. With empathy. Bukan promosi cucuk semata-mata nak lepas diri.

#treatmentsfailed
#nowtheyhopevaccinework
#butvaccinealsofailed
#thentheyputtheblameonantivaccine

The City of Lubbock Health Department has reported the first probable case of Monkeypox within the county. Initial testing was completed on Tuesday at the Texas Tech University Bioterrorism Response Laboratory and confirmatory testing is being done at the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC). It is highly likely that this will be a confirmed case therefore follow up by the health department has started.

The communicable disease surveillance group at the City of Lubbock Public Health Department is obtaining details on the case. Identified close contacts to the case will be notified, asked to monitor for symptoms and when clinically appropriate offered vaccine. Currently, the general public is not considered at risk because people with Monkeypox in this outbreak report having close, sustained physical contact with other people who have Monkeypox.

Monkeypox can spread through contact with body fluids, lesions or shared items that have been contaminated with fluids by a person with Monkeypox such as bedding. In some instances, Monkeypox can also spread through respiratory droplets to persons in close proximity after prolonged exposure. Symptoms of Monkeypox may include rash, fever, swollen lymph nodes and body aches.

Suspected or confirmed Monkeypox cases in Lubbock County can be reported to the City of Lubbock Public Health Department at 806-775-2935.

For more information, go to the City of Lubbock Public Health Department website at https://ci.lubbock.tx.us/departments/health-department/about-us or call the City of Lubbock Public Health Department at 806-775-2933, Monday through Friday, 8 a.m. to 5 p.m.

(Photo Credit: NHS English High Consequence Infectious Diseases Network)

Following the latest health advice from ATAGI, we’re expanding the eligibility for the fourth dose winter booster.

Beginning this Monday, 11 July, winter booster vaccinations will be recommended for anyone aged 50 and over.

They will also be available to those aged 30-49 to further maintain their immunity.

The winter booster dose can be given three months after the person has received their third dose, or three months after a confirmed COVID-19 infection, if the infection has occurred since the person’s third dose of a COVID-19 vaccine.

Vaccinations are available at State-run vaccination clinics, as well as participating GPs and pharmacies. Bookings are preferred in all State-run vaccination clinics.

Vaccination is the best way to protect yourself and your loved ones from COVID-19. I encourage all Western Australians to get a fourth dose when they become eligible.

Leave a Reply

%d bloggers like this: